Hétvégi családi programajánló

A mozgás eleinte lételemünk, azután szépen lassan leszokunk róla. Ti is így vagytok ezzel? Ha úgy érzed, hogy Neked vagy a csemetédnek többet kellene mozogni, mint azt az utóbbi időben tettétek, akkor a szeptember remek lehetőségeket rejteget. 

Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztivál

Több mint 80 sportágat próbálhattok ki a Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztiválon. A Magyar Szabadidősport Szövetség már hagyományosnak mondható családi programját vasárnap 10 és 17 óra között rendezi meg a budapesti Kopaszi-gáton. Újdonság lesz majd egy kerékpáros ügyességi pálya, előtérbe került a tollaslabda, és megint lesz gumiasztal felnőtteknek.

 

XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó!

Már egészen kis korban érdemes a sportolás élményét megismertetni a gyerekekkel. A Budapesti Nagy Sportágválasztó igazán szuper és hasznos, hiszen majd itt is együtt mozoghat a család. Még azoknak a gyerekeknek is érdemes részt venni a programon, akik inaktívak, és eddig fel sem merült bennük, hogy sportoljanak. Ezek az események „sportvágygerjesztőként” hatnak, hiszen a szakembereknek és a hihetetlen választéknak köszönhetően még ők is garantáltan pozitív sportélményekkel térnek haza. A szeptember 18–19-i Budapesti Nagy Sportágválasztó első napjára regisztrálni kell, szombaton viszont bárkit szívesen látnak.

 

Villa.berek gyerekfoglalkozás

A Barabás Villában vasárnap délelőtt iskolakezdő interaktív játékos foglalkozásra és füzetszépítgető kézműves műhelybe várják az iskolába indulókat, tehát ezúttal a 6-8 éves korosztálynak ajánljuk a mosoly sulit. A belépés díjtalan.

 

Vojtina Bábszínház – Ki hol lakik?

Vojtina Bábszínház Ki hol lakik? című előadását Debrecenben vasárnap délelőtt szórakozhatjátok végig. Hol laknak az állatok? Nekik is van címük, ahol meglátogathatjuk őket? Hová megy haza az őzike, hol pihen a gyíkocska, s a medve merre indul hazafelé? Tóth Krisztina és Kovács András Ferenc verseinek felhasználásával ezt is megtudhatjátok.

 

 

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

Juli , 2015. szeptember 03.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XBabázz lazán! - Teakiadó