Hétvégi családi programajánló

Lassan belerázódtok az őszi rutinba? Itt a gyönyörű ősz, most az időjárásra sem lehet panaszunk, és szerencsére a gyerekprogramok kínálatára sem. Végre itt a hétvége, amit együtt tölthet a család. Ha szokatlan a csend, mert a gyerkőcök napközben oviban vannak, akkor a hétvégi gyerekprogramokon majd bőséggel bepótolhatod a gyerekricsaj hiányát. 

Nemzetközi Csecsemőszínházi Fesztivál

Hallottál már róla, hogy a csecsemőket, a három éves kor alatti apróságokat is lekötheti egy színházi előadás? Persze nem akármelyik, hanem a kifejezetten nekik készülő. 3 nap alatt 6 előadást tartanak Győrben, a Nemzetközi Csecsemőszínházi Fesztiválon a 3 éves, vagy annál fiatalabb csöppségeknek. A Vaskakas Bábszínház mellett nemzetközi és hazai társulatok darabjai közül válogathattok.

 

Jancsi és Juliska

A Müpa Minimatinésorozatában Jancsi és Juliska történetét nézhetitek meg. A Grimm fivérek meséjét már sokan és sokféleképpen feldolgozták, de most a Bonbon Matiné Társulat előadásában egy egyedi megközelítést láthattok, sok humorral fűszerezve.Az előadást Kiskovács Eszter rajzművész élőben illusztrálja, miközben öt nagyszerű muzsikus játszik tizenöt hangszeren. Szóval, szombaton délelőtt érdemes betérni a Müpába.

 

Puskin Kuckó

A Puskin moziban folytatódik a Legkisebbek mozija, a Puskin Kuckó. Idén is a csöppségekhez igazítják a körülményeket, hogy már pár esztendősen is megtapasztalhassák, micsoda élmény moziba járni. Érdemes neked is átnézni a programjaikat, hogy ne maradjatok le semmiről, amit manócskádnak meg szeretnél mutatni. Vackor, Bors néni, Ágacska, A kockásfülű nyúl és egyéb, nagy népszerűségnek örvendő koncertek, bábelőadások sem maradnak ki a kínálatból. És mindezek mellett természetesen előadások előtt, után és alatt mindenkit vár a játszósarok is! A gyerekprogramokat december 27-ig át tudod böngészni.

 

Szépenszóló Fütyöri

Vasárnap délelőtt a Szépenszóló Fütyöri című előadásával vendégeskedik a Vojtina Bábszínház Játszószínházában az Álomzug Társulás. A történet dióhéjban: Szépenszóló Fütyöri meséje egy öreg királyról szól, akinek a hallását csak egy szép szavú madár éneke adhatja vissza. Ám e madarat sok-sok próbatétel után csak az szerezheti meg, akinek jó a szíve és tiszta lelke. Az előadást Debrecenben tartják.

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

Juli , 2015. szeptember 03.
 
 
 
Címkék:  

kapcsolódj ki!

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó