Hétvégi családi programajánló

Tök jó, hogy még mindig nyári meleg van, de nem árt óvatosnak lenni a hétvégi programok tervezésével. Sétáljatok, kiránduljatok nagyokat, hogy a gyerkőcök kedvükre futkoshassanak, mókázhassanak. Gyerekprogramjainkat úgy válogattuk össze, hogyha beköszönt az ősz, akkor se kelljen a négy fal között ücsörögnötök.

XII. Mesefesztivál

A Kabóca Bábszínház már több mint egy évtizede azon fáradozik, hogy népszerűsítse a mese, a mesemondás és a mesehallgatás hagyományait és közösségi élményét. A hétvégén a XII. Mesefesztivált rendezik meg Veszprémben, ahol fantasztikus produkciók és foglalkozások várják a kicsiket.

Hamupipőke

Ha nem tudtok olyan messzire utazni, akkor sem kell manócskádnak mese nélkül maradnia. A  klasszikus mese, a Hamupipőke színpadi feldolgozását nézhetitek meg a Duna Palotában hétfőn délután.

 

Tündér Lala

Maradjunk még mindig a mesék birodalmában, de a Mesebolt Bábszínház és a Vojtina Bábszínház közös produkcióját csak 6 éves kortól ajánljuk. Tündér Lala története tündérekről és emberekről szól, de a családról, felelősségvállalásról, hatalomról, barátságról, hűségről, halálról és az élet igazságtalanságairól is beszél.

 

Budapesti Nagy Sportágválasztó

A mesék mellett mire van még szüksége a gyerkőcöknek? Hát persze hogy a mozgásra. A Budapesti Nagy Sportágválasztó díjmentesen és korhatár nélkül látogatható, ami tényleg azt jelenti, hogy a nagymamáktól, nagypapáktól kezdve a pöttömökig mindenkit szeretettel várnak. Ellátják jó tanáccsal azokat,  akik még nem találták meg, hogy melyik a gyermek számára az ideális sportág. Sportvágygerjesztőnek kiváló, és ha nem is fogtok rendszeresen mozogni, legalább egy napot eltölthettek a friss levegőn, szakértők, edzők felügyelete mellett, jó tanácsaival ellátva. Szombaton, a családi napon közel 100 sportágat próbálhattok ki a X. kerületi Merkapt Sportközpontban.

 

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

Juli , 2015. szeptember 18.
 
 
 
Címkék:  

kapcsolódj ki!

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó