Hétvégi családi programajánló

 Pöttömöknek, és nagyobbocskáknak is válogattunk szuper gyerekprogramokat.

A legkisebb boszorkány

A legkisebb boszorkány című darabot nézhetitek meg Zalaegerszegen a Griff Bábszínházban pénteken. Miről is szól a mese? Arról, hogy mit tegyen egy ifjú boszorkány, ha még nem tanulta ki a rontás-mesterséget, és mit tegyen, ha mégis bizonyítania kellene a talpraesettségét.

 

Őszi PagonyFeszt

Petőfi Irodalmi Múzeumban az Őszi PagonyFeszt gyerekprogramjai kínálnak tartalmas szórakozást szombaton reggeltől estig. Elsőként vehetitek a kezetekbe Bartos Erika új családi könyvét, ami olyan mint egy mesés kézikönyv, itt mutatkozik be az Együtt lenni jó! című kötet. Ha elmentek, akkor egy valódi zenés, szüreti mulatságnak is részesei lehettek Vadadi Adriennel, Dés András és barátai segítségével pedig megismerkedhettek a hangszerek különleges világával és a Macskazenévelis. És ez csak egy kis ízelítő, tanulmányozd részletesen a gyerekprogramokat.

 

Liszt-kukacok Akadémiája

A Zeneakadémia Liszt Ferenc téri épületében kiscsoportos foglalkozásokat tartanak az 1-4. osztályos általános iskolás gyerekeknek szombaton délelőtt. Nemcsak a különféle zenei műfajokat és formákat ismerhetik meg, hanem beavatják őket a hangverseny intézményének működési mechanizmusába is.

 

Nyárutó-Őszelő foglalkozás

Szombaton délelőtt a Napraforgó Alapítvány festő/alkotóműhelye is tartalmas szórakozást sejtet, ahová 5 éves kortól várják az apróságokat. A festés, zene, mozgás, és a színek segítségével ismerhetik meg a gyerekek szeptember - azaz Szent Mihály hava - népi szokásait, ünnepeit. A Szeptember – Nyárutó-Őszelő című foglalkozást Bertók Zsuzsanna – népi játék-gyermek néptánc foglalkozás vezető tartja.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

Juli , 2015. szeptember 25.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó