Építsünk együtt egy kisautókkal teli világot!

A beszélő, zenélő kisautók a hozzájuk tartozó pályával, garázzsal már önmagában is sokkal több, mint egy egyszerű játék-család. A könnyen szétszedhető és többféle módon összeilleszthető színes pályaelemek és az apró járművekből szóló zenés mondókák, jónéhány napig lefoglalták a két és fél éves kisfiamat, Mátét. Egyedül is remekül eljátszott velük, amikor pedig vendégek érkeztek, a szomszéd kissrácokkal még élvezetesebb volt a „száguldozás”. 

Ugye, hogy milyen elmerülten játszik a kisautókkal? 

Építsünk együtt egy kisautókkal teli világot!

Interaktív, magyarul beszélő és éneklő kisautók a Toot-Toot Kisautók termékcsaládban. Ergonomikus formájával kifejezetten a pici kezekhez lett tervezve. A sorozatban szereplő pályák kombinálhatóak egymással és minden kisautó illeszkedik hozzájuk. Az autók reagálnak a pályákon elhelyezett speciális érzékelő pontokra és az azokon való áthaladásra. Vidám dalokkal szórakoztatja a gyerekeket.

A 30 db variálható pályaelemmel a gyerekek felépíthetnek egy izgalmas versenypályát vagy összecsatlakoztathatják más játékszettekhez. Az elemek sokszínűsége próbára teszik a gyerekek fantáziáját. Végtelen lehetőségek a Delux pályaszettel.

Egyedi versenyrámpa szett, mely 3 módon is összeállítható. Az elemek szabadon variálhatóak így megalkotva a dupla versenypályát, a kaszkadőr pályát vagy a szuper versenypályát. Miután elkészült a pálya, csak fel kell emelni az indítót és a verseny máris kezdetété veszi. Fejleszti a gyermekek kézügyességét a pályák felépítésével. A szett tartalmaz egy Toot Toot versenyautót is

.

A Toot Toot emeletes parkolóháza elhozza a nagy spirális pályát, a csúsztatót, a lengő táblákat, a hengert és még autómosó is jár hozzá. A kisautó feltankol, megfürdik és reagál, ha ez egyes Smart Point helyekre kerülnek. Vajon melyik kisautó ér le leggyorsabban? A készlethez tartozik egy Toot Toot kisbusz is.

Interaktív Toot Toot garázs 9 érzékelőponttal. 3 szintet teletöltő szórakozással. A leszállópálya eltekerésével irányítható a lift, mely ahogy halad fel és le, felismeri az egyes szinteket. A zongora színes gombjai érdekes dallamokat játszanak, sőt megtanítják a színeket és az úton való biztonságos közlekedés szabályait. Összekapcsolható a Toot Toot sorozat további pályáival és így megalkotva egy egyedi Toot Toot világot. A készlet részét képezi még egy Toot Toot vontatóautó.

2017. november 05.
 
 
 
Címkék:  

játék

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó