Építsünk és mentsünk együtt! x

Szerencsére a fiaim nagyon szeretnek együtt játszani, különösen imádják az autós játékokat, ami ugye azért nem meglepő két kisfiú esetében. Képesek akár egy-két órán át is eljátszani a játszószőnyegükön ücsörögve. 

Nos, amit viszont szerettem volna megosztani veletek, hogy az elmúlt napokban lehetőséget kaptunk egy igazán klassz, fiús játék kipróbálására és tesztelésére.  

Amikor a jó nagy kartondobozt letettem a fiúk elé, igen alaposan megvizsgálták, nem is kellett semmit mondanom, a külső alapján egyből tudták, hogy milyen játék lapul benne. Autó, helikopter – kell ennél több két kisfiúnak?

Azonnal nekiálltak kibontani, és megépíteni a mentőállomást. A doboz belseje darabokra szedve rejtette magában a mentőállomás elemeit, és még egy nagy matricás gyűjtemény is lapult a dobozban

Wader Hospital Felnőttként azonnal a szerelési útmutatót kezdtem keresni, ám a játék nem tartalmaz az összerakáshoz részletes leírást, amely elsőre meglepett, aztán megértettem, hogy teljesen felesleges, hiszen a nagy dobozt nézve, konkrétan 10 percbe tellett, mire együtt megépítettük a kórházat. Az elemek masszívak, könnyen összeilleszthetőek, gyorsan ment az építkezés, nagyon célszerű, hogy nem tart órákig az összeszerelés és addig nem csügged a lelkesedés. A színes matricagyűjtemény segítségével pedig a fiúk feldíszítették az építményt és a járgányokat is. 

 

 

Wader MentőállomásA kész remekművet azonnal birtokba is vették a fiaim.

A nagy mentőpályához 3 jármű tartozik: két mentőautó és egy helikopter. Bőven elég, a fiaim felváltva cserélgették, ki-mikor-mivel játszik. Később persze megérkezett más autó és repülő is, szóval igen nagy forgalom kerekedett. Szinte az egész gyerekszoba egy nagy mentőállomássá vált.

Egyébként, mint a képeken láthatjátok igencsak helyigényes az építmény, nemcsak maga a játék mérete miatt, hanem azért is, mert tipikus hasalós játék, ha az alsóbb szinteket is be akarjuk járni. 

Természetesen este sem szerették volna szétszedni az új szerzeményüket, és nagy szemekkel kérték, hogy hadd maradhasson így felépítve holnapig az állomás.

A gyártó 1 év felettieknek ajánlja. Az én fiaim 4,5 illetve 3 évesek, de ők is tökéletesen eljátszottak vele. Persze kisebb kisfiúknak is szuper játék, épp megfelelő méretű, jól fogható, masszív autókat tartalmaz és egyetlen veszélyes apró darabkája nincs.

Jó szívvel ajánljuk, kitűnő mulatság, férfimunka volt!

 

A cikk megjelenését a JátékNet.hu webáruház támogatta

2017. július 14.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó