Spanyolország

A Barcelona környéki tengerpartok üdülővárosai remekül kiépített szolgáltatáscsokorral várják a családjukkal érkező nyaralókat. Akár a katalán fővárostól délre eső Costa Dorada, akár az északra található Costa Brava a célpontunk, mindenhol találunk gyerekbarát hoteleket és apartmanokat. 

Érdemes apartmant bérelnünk valamelyik online szállásfoglaló oldalon, egy szállodai szoba áráért akár két hálószobás apartmant is találhatunk. Olvassuk el a szálláshely értékelését, és válasszunk bölcsen. A hotelek között is nagy a választék, szuper hotelek közül válogathatunk, akadnak olyanok, ahol nemcsak a tengerben és a hotel panorámás medencéjében, hanem a kinti jakuzziban is fürödhetünk, a gyerekek pedig a hatalmas kertben játszhatnak, ahol kacsaúsztató és működő kisvasút is várja őket. Van játszószoba és kinti játszótér is, no meg gyerekmedence és pingpong.

Tipp: ne augusztusban menjünk, mivel a helyiek akkor nyaralnak - minden zsúfolt és drága. Július kicsit jobb, júniusban és szeptember pedig jóval olcsóbb, míg az időjárás talán jobb is, mint az augusztusi kánikula.

2015. augusztus 07.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó