Április 28-án vasárnap téged is vár a Pestibabaexpo!

Ha várandós kismama vagy és a pici babádnak még nem szereztél be minden szükséges babaholmit, ha az ovi vagy suli kezdésről maradt még le a tornafelszerelés, esetleg a kiskamasz gyerkőcöd őszi ruhatárába keresel új darabokat, akkor ott a helyed vasárnap Budapesten a Pestibabaexpo rendezvényen! Amíg te nézelődsz és vásárolsz, párodat az apuka-megőrző várja programokkal, a gyerekeket pedig rengeteg játékos, ingyenes program szórakoztatja majd.

Már több mint 10 éve kerül megrendezésre az egyik legnépszerűbbnek számító babás országjáró rendezvénysorozat következő állomása Budapest, ahol Április 28-án a Hungexpo B pavilonában, mintegy 6.500 m2-en várja az érdeklődőket a Pestibabaexpo. A nagyszabású rendezvény kiállítás és vásár egyben, ahol több mint 100 kiállító cég gondoskodik arról, hogy a ruházat mellett minden, a gyermek számára szükséges vadonatúj termék és szolgáltatás is elérhető legyen.

A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Libero pelenka, Tommy Tippee,  őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame,  Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

A kapható termékek nem állnak meg babakorszaknál, az árusítóhelyeken egészen a 11-13 éves nagykamaszokig tart a választék. Több mint 800 asztalon magánszemélyek, aktív kismamák kínálatából válogathatunk a használt, de jó áras, minőségi termékek között. 

Több mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama tornabemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

A rendezvény házigazdái Balássy Betti és Varga Feri lesznek, a gyerekek jókedvéről Don Pedró Bohóc gondoskodik majd. A szervezők a kísérő programok választékát is bővítették: reggel 9 órától délután 16 óráig ingyenes játszóház szórakoztatja a gyerekeket. 

A játszóházban zenés előadások, 

Balássy Betty és Varga Feri Gyerekműsora, 

bohóc-, és bűvész-show, szelid motorosok,

ugrálóvár,

arcfestés, foglalkoztatók is várja az apróságokat.

A Kanga Tréning bemutató pedig bizonyára nemcsak a gyerekek számára kínál aktív kikapcsolódást. Természetesen a legkisebbekkel érkezőket pelenkázó- és babaetető külön helyiség várja. 

A Hungexpo megközelítése is egyszerű az Örs vezér térről induló 10-as  buszjáratokkal, az autóval érkezők számára jó hír, hogy aznap a parkolás ingyenes.

Jegyárak: 990.- Ft/felnőtt, gyerekeknek ingyenes!

A belépőjegy nyereményszelvény is egyben, minden órában értékes nyereményeket sorsolnak ki a belépők között!

 

Fődíj egy wellness hétvége a Naspolya Panzióba!!!

 

Pestibabaexpo
HUNGEXPO „B” csarnok, 1101 Budapest Albertirsai út 10.
2019. 04. 28. vasárnap
9 – 16 óra
www.pestibabaexpo.hu

Pestibabaexpo

 

2019. április 18.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó