Hétvégén téged is vár a Pestibabaexpo!

Ha várandós kismama vagy és a pici babádnak még nem szereztél be minden szükséges babaholmit, ha az ovi vagy suli kezdésről maradt még le a tornafelszerelés, esetleg a kiskamasz gyerkőcöd őszi ruhatárába keresel új darabokat, akkor ott a helyed vasárnap Budapesten a Pestibabaexpo rendezvényen! Amíg te nézelődsz és vásárolsz, párodat az apuka-megőrző várja programokkal, a gyerekeket pedig rengeteg játékos, ingyenes program szórakoztatja majd.

Már több mint 10 éve kerül megrendezésre az egyik legnépszerűbbnek számító babás országjáró rendezvénysorozat következő állomása Budapest, ahol október 14-én a Hungexpo B pavilonában, mintegy 6.500 m2-en várja az érdeklődőket a Pestibabaexpo. A nagyszabású rendezvény kiállítás és vásár egyben, ahol több mint 100 kiállító cég gondoskodik arról, hogy a ruházat mellett minden, a gyermek számára szükséges vadonatúj termék és szolgáltatás is elérhető legyen.

A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Libero pelenka, MAM, Tommy Tippee, őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, BABAVERDA, Aegon Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.

A kapható termékek nem állnak meg babakorszaknál, az árusítóhelyeken egészen a 11-13 éves nagykamaszokig tart a választék. Több mint 800 asztalon magánszemélyek, aktív kismamák kínálatából válogathatunk a használt, de jó áras, minőségi termékek között. 

Több mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama tornabemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

A rendezvény házigazdái Balássy Betti és Varga Feri lesznek, a gyerekek jókedvéről Don Pedró Bohó gondoskodik majd. A szervezők a kísérő programok választékát is bővítették: reggel 9 órától délután 16 óráig ingyenes játszóház szórakoztatja a gyerekeket. 

  • A játszóházban zenés előadások, 
  • ​Balássy Betty és Varga Feri Gyerekműsora, 
  • bohóc-, és bűvész-show, 
  • ugrálóvár,
  • arcfestés, foglalkoztatók.

A Kanga Tréning bemutató pedig bizonyára nemcsak a gyerekek számára kínál aktív kikapcsolódást. Természetesen a legkisebbekkel érkezőket pelenkázó- és babaetető különhelyiség várja. 

A Hungexpo megközelítése is egyszerű az Örs vezér térről induló 10-es buszjáratokkal, az autóval érkezők számára jó hír, hogy aznap a parkolás ingyenes. A 10-es busz vasárnap sűrűbben közlekedik, mivel három rendezvény is lesz a Hungexpo területén.

Jegyárak: 990.- Ft/felnőtt, gyerekeknek ingyenes!

PESTIBABAEXPÓ belépőjegyével az Otthon Design kiállítás látogatása ingyenes!!!

Pestibabaexpo

 

A belépőjegy nyereményszelvény is egyben, minden órában értékes nyereményeket sorsolnak ki a belépők között!

Fődíj egy wellness hétvége a Döbröntei Hasik Welness és Konferencia Hotel **** -be!!!

Pestibabaexpo

HUNGEXPO „B” csarnok, 1101 Budapest Albertirsai út 10.
2018. 10. 14. vasárnap
9 – 16 óra

www.pestibabaexpo.hu

 

 

2018. október 09.
 
 
 
Címkék:  

programajánló

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?