Jótékonysági tombolával ünnepel Torna néni, azaz Nébald Alex és a szülinapos kuckója!

Hatodik születésnapját ünnepli a Nébald Alexandra által megalapított Tündérvirág Mozgás Kuckó, amely alkalomból a sokak számára Torna néniként ismert Alex szeptember 17-én 9:30-tól hatalmas ünnepléssel, jótékonysági tombolával és még sok szuper programmal készül!

Ez lesz a program a Tündérvirág Mozgás Kuckó hatodik születésnapján:

10:00 - Mini izgő-mozgó torna
10:45 - balett 11:00 zenén innen, mesén túl
11:45 - ovis izgő-mozgó

Mindeközben a kisteremben:

Mini mozgás alapú felmérések! Gyerekeknek arcfestés, a szülőknek közben székmasszázs!

És jótékonysági tombola!

Több, mint 100 nyeremény vár a tombolát vásárlókra, amely kapcsán fontos tudni, hogy a tombolán online és személyesen is részt lehet venni! A Tündérvirág Mozgás Kuckó Facebook oldalán ezzel kapcsolatban mindent megtaláltok!

A befolyt összegből Alexék támogatják/ingyenes fejlesztő foglalkozásokat/terápiákat biztosítanak a hozzájuk járó/őket felkereső sni-s, btmn-es, koraszülött és szívbeteg manóknak

Hogyan tudsz részt venni a tombolán? Személyesen szeptember 17-én a szülinapi bulin, vagy bármikor amikor a Kuckóban jársz. Egy tombola 1000 Ft, amelyet a helyszínen, szeptember 17-én is megvásárolhatsz, vagy előre utalással online módon is. 

A nyeremények között van kuckós bérlet, Magical baby Spa bérlet, anya coaching, sóterápia, pelenkázó szett, őszi ajtódísz, gyerek szakácskönyv, gyerekeknek szóló játékok, komplex felmérések… egy szóval minden!

Jelezzetek vissza a Facebook eseményen, hogy tudják Alexék, hány emberre számíthatnak!

2023. szeptember 11.

 
 
 
Címkék:  

programajánló

X
EZT MÁR OLVASTAD?