Minden eddiginél látványosabb trutyi-zuhatagok várhatók az idei Kids’ Choice Awards-on A gyerekek kedvencei ismét megfürdenek a Nickelodeon speciáliszöld slime tengerében

Világszerte hódít a slime. A gyerekek körében most a legtrendibb játék a ragacsos-nyúlós trutyi, mely tetszés szerint alakítható, lehet átlátszó, csillámos, kék, zöld, folyós, ragadós, de akár ehető változatban is elkészíthető. Azonban van egy hely, ahol már évek óta a trutyié a főszerep. Idén 30. alkalommal rendezi meg a Nickelodeon nagyszabású díjátadó gáláját, aKids’ Choice Awards-ot. A KCA-n a gyerekek kedvenceit díjazzák több kategóriában, és a nyertesek abban a megtiszteltetésben részesülnek, hogy nyakon öntik őket a Nickelodeon speciális zöld slime-jával. A gála március 23-ánLos Angelesben lesz, idei házigazda pedig nem más, mint az utánozhatatlan John Cena. A következő hetekben nyilvánosságra hozzák a jelöltek listájátés indulhat a szavazás. Hogy megkönnyítsük a várakozást, addigis lássuk az elmúlt évek legemlékezetesebb slime-ozós pillanatait!

A Kids’ Choice Awards idén 30. születésnapját ünnepli, minden eddiginél grandiózusabb, extrémebb és látványosabb show várható.Egyvalami már most biztos, senki nem marad szárazon! A KCA házigazdája ismét a világhírű John Cena, aki tavaly vezette először a gálát, de most is óriási lelkesedéssel várja az eseményt.Cena az előző gála alkalmából egy rap dallal üdvözölte a közönséget, és hatalmas slime-ozásokat ígért, lássuk a produkciót:

A gála helyszíne ismét a csodás Los Angeles, Inglewood.Március 23-án tudhatjuk meg, kik a gyerekek kedvencei, a hazai Nickelodeon március 28-án közvetíti majd a műsort magyar szinkronnal. A jelöltek listája a hetekben kerül nyilvánosságra, addig is nézzünk egy rövid összeállítást az eddigidíjátadók legemlékezetesebb pillanataiból, mikor több hollywoodi csillag mellett Mark Wahlberget és Katy Perry-t is alaposan nyakon öntötték: https://www.youtube.com/watch?v=JZMWxFmNCMY

Íme, egy másik összeállítás a legnagyobb slime-zuhatagokról, őrület, hogy milyen ötletesen lehet meglepni a gyanútlan sztárokat! 

Itt látható Blake Sheltonepikus letrutyizása, lassított verzióban: 

Végül pedig itt van a 6 legdurvább slime-ozás 2016-ból:https://www.youtube.com/watch?v=Piiik8gcB3Q

Kids’ Choice Awards gála a Nickelodeon műsorán március 28-án!

2018. február 13.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?