22 gyerekét vesztette el a nő, de nem adja fel, hogy anya legyen

Az orvosok szerint egyszerűen nincs szerencséje.

Kerry Hutchinson minden vágya, hogy édesanya lehessen, de a számos próbálkozás ellenére eddig nem jött össze neki. 16-szor elvetélt, hatszor pedig szülés után vesztette el a babáját – a legutolsót a hónap elején.

A 35 éves nő élete tele van gyásszal és szívfájdalommal, a sorozatos tragédiákra viszont csak azt a választ kapta az orvosoktól, hogy „nagyon szerencsétlen”.

Ő azonban nem elégszik meg ennyivel, tudni akarja, miért haltak meg a gyerekei.

Első szülése után – kislánya, Paige mindössze 12 órát élt – azt hitték, hogy méhnyakrákja van, de mivel a gyógyszeres kezelés nem használt, eltávolították a méhnyak nagy részét.

Az orvosok azt mondták, hogy így is vállalhat gyereket, azonban sajnos ezután is több alkalommal elvetélt, amire semmilyen magyarázatot tudtak adni.

Kerry részt vett egy termékenységi kezelésen, amely sikeresnek bizonyult: csupán két hónap alatt teherbe esett, ám a baba 22 hetesen született meg és csak néhány lélegzetvételnyi időt élhetett.

22 gyerekét vesztette el a nő, de nem adja fel, hogy anya legyen

Hutchinsont és párját sokkolta az újabb tragédia.

„Idegösszeroppanást kaptam, amikor elvesztettem Lucast. Nem számítottam rá, hogy a harmadik gyerekünket is el kell temetnünk. Lucas halála teljesen kikészített minket. Nyolc héten belül elvesztettem a fiamat, a kapcsolatomat, a házamat, a jelzálogomat, a munkámat és az eszemet is. Egyszerűen minden szétesett körülöttem. Heteken át a szobámban gubbasztottam és senki nem kérdezte meg, hogy vagyok”

– mesélte az összetört nő, aki egy nap megunta az addigi életét, összeszedte a ruháit és kisétált a házból.

Ezután sokáig hiába próbálkozott, ám amikor várandós lett, ismét reménykedett. Több orvos is megvizsgálta, mindenhol azt mondták neki, hogy minden rendben van. Március 5-én egy szokásos ultrahangra ment, ahol viszont rossz hírt kapott: a babának nem volt szívhangja.

Bár ismét egy gyerek temetésére készül, Kerry még mindig nem adja fel az álmát.

„Vagy így, vagy úgy, de anya leszek!”

– jelentette ki.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. március 20.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó