9 hónapos terhesen sem hagyta abba a rúdtáncot a kismama

Hatalmas pocakkal is jól megy neki és nem is tervezi hanyagolni a sportot a szülésig.

Allison Sipes profi rúdtáncos azután sem hagyott fel kedvenc időtöltésével, hogy várandós lett. A floridai nő 2005-ben kezdte el ezt a sportot, ma pedig már oktatja, sőt az Amerikai Rúdsport Szövetségben is tevékenykedik.

Jelenleg első gyerekét várja, ám annak ellenére, hogy közeleg a szülés időpontja, még nagy pocakkal is bátran edz a rúdon. Mint a Daily Mail-nek elmondta, a szokásos gyakorlatait egészen a 6. hónapig könnyedén végezte, ezután a többletsúly miatt egyre nagyobb kihívás volt.

Sipes természetesen egyeztetett az orvosával, mert biztos akart lenni abban, hogy ezzel nem tesz rosszat a babának.

„38 hetesen még mindig jól bírom és azt tervezem, hogy a szülésig folytatom a rúdtáncot. Beszéltem az orvosaimmal és mind beleegyeztek abba, hogy amíg jónak érzem, addig csinálhatom, mert ezután sokkal könnyebb lesz a szülés utáni felépülés.

Szerencsére nagyon jól alakult a terhességem, nem voltak komplikációk, szóval igazi áldás, hogy továbbra is csinálhatom, amit szeretek” – mondta a 35 éves kismama.

 

#34weekspregnant Spin pole flow after class this morning at @lotusfitnessstudio wearing @kupmykakez shorts and @vekkerla top ♥️HIBISCUSSPARKLES

Allison Sipes (@alliegatoruf) által megosztott bejegyzés,

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018. március 26.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó