A férje át akarta élni milyen, amikor egy nő szülési fájdalmakkal küzd. Hogy miért? Az ok ELKÉPESZTŐ!

Nemrég anyák napját ünnepeltük, ez alkalomból köszöntöttük, azokat a nőket, akik a legnagyobb áldozatot hozták értünk a világon. Hogyan hálálhatjuk meg azt, hogy kilenc hónapon keresztül szívük alatt hordtak, és óriási fájdalmak árán világra hoztak édesanyáink?

 

Erre talán egy élet sem lenne elegendő, de minden esetre köszönettel, és szeretettel gondolunk rájuk az év minden napján, és hálásak vagyunk azért, hogy megszülethettünk. Penn Holderness 18 évig gondolkozott, mi lehet a legtökéletesebb anyák napi ajándék.

A felnőtt férfi azzal a merész ötlettel állt elő, hogy ebben az évben anyák napja alkalmából, kipróbálja, hogy milyen érzés is lehet a szülési fájdalom. A kétgyerekes apa határozottan indult a nagy napra, és büszkén öltözött át, hogy részt vegyen a kísérletben.

Azonban alig telt egy néhány perc, és ordítva, sírva könyörgött, hogy állítsák le, és szabadítsák ki a szülési fájdalmakat szimuláló gép alól. Eddig bírta, de legalább megpróbálta átérezni.


A felesége végig ott volt mellette, fogta a kezét, és megpróbált együttérezni vele, de, amikor látta, hogy pár perc alatt mennyire kiborult az erős férfi, kacagógörcsöt kapott.

 

A cikk forrása: twice.hu

2020. december 16.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó