A kendőzetlen igazság: egy édesanya megmutatta, milyen lett a hasa hármas ikrei születése után

Desiree Fortin szerint nem szabad szégyenkezni a terhességi csíkok és ráncok miatt.

Őszintén írt terhességéről és a szülés utáni helyzetéről is egy édesanya az Instagramon. Desiree Fortin-nak hármas ikrei vannak, Charlize, Sawyer és Jax.

Desiree nem szégyenli, hogy a testét alaposan megviselte a terhesség és a szülés. Sőt a képein még a hasát is megmutatta. Mindezzel üzenni szeretne nőtársainak, akiket zavarnak a terhességi csíkok, vagy, hogy a szülés után másképp néznek ki. Az édesanya szerint mindezek arra emlékeztetik, hogy milyen küzdelmeken ment át, hiszen ő maga is nehéz helyzeteket élt meg.

Mikor gyereket szeretett volna, policisztás petefészek-szindrómát diagnosztizáltak nála. Emiatt csak mesterséges megtermékenyítéssel eshetett teherbe. Az ikerszülés után pedig a teste is teljesen átalakult:

„Tele vagyok ráncokkal, rengeteg a bőr, aminek redői folyton csúszkálnak egymáson, és nem sokat tehetek ellene. De változtattam a nézőpontomon, és megláttam ebben a szépséget” – mondta. Azt üzente, hogy a szülés után meg kell tanulni, hogy a ráncok és változások ellenére is szeressük magunkat.

2018. szeptember 22.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?