Anyai ösztön miatt maradt életben a kétéves

A 2 éves Bobby Beardshallt magas lázzal vitte édesanyja orvoshoz, de nem csak ez volt a tünet, hangosan sírt és aludni sem tudott. Az orvosok mandulagyulladást diagnosztizáltak nála, és antibiotikumos kezelést javasoltak, illetve mondták az anyának, nyugodtan menjen haza a kisfiúval. Jane Brown azonban agyhártyagyulladást sejtett a tünetek mögött, ezért ragaszkodott hozzá, hogy fiát bent tartsák.

Jól tette, hiszen órákkal később már Bobby életéért küzdöttek az orvosok. Ha a nő hazaviszi a fiát, az orvosok szerint is akár több végtagját is amputálni kellett volna, olyan súlyos állapotba került, és hihetetlen szerencse, hogy azonnal megtudták kezdeni a kezelését, mert szakértő kezekben volt, amikor összeomlott a szervezete. Bár a hulli kisfiú így sem úszta meg a dolgot, megsüketült és újra kellett tanulnia járni és ülni.

Anyai ösztön miatt maradt életben a kétéves

Brown még 2016 júniusában nézte végig fia küzdelmét a betegséggel, de azóta Bobby felépült. Bár a hallása nem jött helyre, csak egy műtéti eljárással sikerült javítani rajta. Most a tipikus 3 évesek életét éli, szerencsére. Az asszony azért osztotta meg a történetüket, hogy ezzel is támogassa azokat a nőket, akik hisznek az anyai megérzésükben és van is nekik. Nála bejött, és így a fia gyakorlatilag teljes életet tud élni.

Anyai ösztön miatt maradt életben a kétéves

Fotó: DailyMail

“Amikor bementem vele és mondták, hogy mandulagyulladás, közöltem, hogy szerintem agyhártyagyulladás, mert a tünetek arra utaltak. Nagyon elutasító volt velem az orvos. Holott a gyerek a kocsiban már egy időre az eszméletét is elvesztette.” A nő hivatalosan nem tett panaszt a kórház ellen, amelyet az intézmény így reagált le: “a téves diagnózis vonatkozó kijelentések komolyak és súlyosak, de amíg nem tesz hivatalosan panaszt, nem tudjuk kivizsgálni a történteket.

A kórház többek közt is azt is írta a Daily Mailnak, hogy természetesen sajnálják, ami a kisfiúval történt, és ők nyitottak arra, ha az anya szeretne velük kapcsolatba lépni.

A cikk forrása: borsonline.hu

2018. február 21.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?