Azt hitte a nő, hogy veseköve van, amíg meg nem szülte a gyerekét a vécén

A Massachusetts államban élő 38 éves Melissa Surgecoff azt mondja, utólag már teljesen világosan látja a terhességre utaló jeleket, de amikor vajúdni kezdett, fogalma sem volt arról, hogy mi történik. A menstruációja mindig is rendszertelen volt, a súlygyarapodást pedig egy új gyógyszernek tulajdonította, amit a sclerosis multiplexe miatt szedett.


Amikor március 8-án reggel erős alhasi fájdalmakat érzett, először azt hitte, menstruációs görcsei vannak – mivel a ciklusa mindig is rendszertelen volt, az sem adott neki okot a gyanakvásra, hogy már 5 hónapja nem jött meg a menstruációja – aztán pedig arra gondolt, hogy veseköve van, de az eszébe sem jutott, hogy terhes lehet.

Mivel a fájdalmai egyre intenzívebbek lettek, Melissa megkérte a vőlegényét, a 37 éves Donnie Campbellt, hogy hívjon mentőt, ő pedig közben a vécén ülve próbálta meg kinyomni a szervezetéből azt, amit ő vesekőnek gondolt.

Délután 2 óra körül Melissa végül érezte, hogy valami kilökődik a szervezetéből.

„Ezen a ponton még mindig nem tudtam, hogy egy csecsemőről van szó, ezért, amikor a vécébe néztem, azt hittem, hogy az egyik szervem az.” – mesélte a nő.

A cikk és a fotók forrása: filantropikum.com

2021. április 11.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó