Bűbájos videó a négygyerekes apa reakciójáról, amikor megtudja, hogy érkezik az ötödik baba

"Teljes szívemből szeretlek!" - mondja boldog férj a feleségének.


"Amikor azt hiszed, hogy a negyedik gyereked volt az utolsó!" - ezzel a kommentel tette ki Emily a TikTokra a videót, amelyben azt látjuk, hogy az ágyukra, egy könyv alá rejti el a pozitív terhességi tesztjét, majd behívja a hálószobába a férjét és azt mondja neki, nézze meg, mi van a könyv alatt.

„Ó, ne! Tényleg?” – kérdezi a férfi, és elkezdi keresni a rejtett kamerát, hogy leleplezze az átverést. Aztán azt mondja: „Erre volt most szükségünk… Hová fogjuk rakni?” Majd miután viccesen megkérdezi a feleségétől azt is, hogy kié a gyerek, úgy szól: „Gyere ide! Teljes szívemből szeretlek.”
@maverickmother

Husbands reaction is priceless ud83eudd23 I can confirm he has got over the shock & very happy ##pregnancyannouncement ##funny ##ohno##pregnant ##maverickmother

♬ Oh No - Kreepa


A TikTokra feltöltött videót mostanáig már több mint 1,7 millióan látták. A hozzászólók közül többen is arról írnak, hogy ritkán látnak ilyen „őszinte, megdöbbent reakciót a közöttük levő szerelemmel egyetemben”. Egy kommentelő azért rákérdezett, miért merült fel az apában, hogy megkérdezze, kié a gyerek. Emily válaszában elmagyarázza, hogy csak viccelődött, mivel az orvosok azt mondták nekik, férje hererákja után lehetetlen, hogy újra teherbe essen.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu
A videó forrása: TikTok.com
A nyitókép: GettyImages.com 

2021. október 11.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X Border Flex Lite és Granudacyn - Mölnlycke