Caramel elmondta, miből merítenek erőt feleségével kislányuk betegsége idején

Az énekes közösségi oldalára csak úgy özönlenek az együtt érző kommentek.

Rajongóitól rengeteg erőt és lelki támogatást kap Caramel, aki egy hónapja jelentette be, hogy hároméves kislánya leukémiás. A kis Szofit azóta már meg is műtötték. Az énekes feleségével együtt nagyon nehéz időszakon megy keresztül, de jól esik nekik a Caramel közösségi oldalára ezres nagyságrendekben érkező hozzászólás, amelyeket rajongói, részben pedig közismert emberek írnak.

A házaspár már az elején elhatározta, hogy nem nyilatkoznak Szofiról, de Caramel úgy döntött, követőinek mindenképp kifejezi valamilyen módon köszönetüket.

"Szeretném elmondani a közönségnek, hogy nagyon sok olyan pillanat van, amikor csak elolvasom azokat a kommenteket, amiket az oldalamra írtak. Sajnos, még nem volt érkezésem ezekre hivatalosan is válaszolni. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor csak ezek adtak erőt. Nagyon szépen köszönjük a több ezer hozzászólást. Olyan szeretetet kaptunk az olvasóktól meg a közönségtől, hogy azt nem is tudom megköszönni"

– nyilatkozta a Blikknek.

Az énekes már korábban is hangsúlyozta, hogy igyekszik nem lemondani fellépéseit, vállalt feladatait, enek fényében a jövőben is több koncerten lehet majd vele találkozni, például a Tavaszi Fesztiválon, a Budapest Parkban és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. május 16.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

caramel

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?