Cooky: két éven belül érkezhet Kevin testvére

Az események felpörögtek, hiszen mindössze egy év telt el azóta, hogy a rádiós és szerelme összeköltözött.

– A kis Kevin három hónapos lett, jó az étvágya, nyugodt, kiegyensúlyozott baba, mindenkire mosolyog. Még az éjszakát is átalussza - dicsérte a fiát Cooky. A rádiós elárulta: nem lenne ellenére, ha két éven belül megszületne Kevin kistesója.

A mozgás remekül karban tartja Debit COPYRIGHT SIGN Bors

A mozgás remekül karban tartja Debit © Bors

Cooky a meglepetések embere, legutóbb - Debóra névnapján - egy autóval lepte meg kedvesét, anyák napján pedig gokartozni vitte. Nagy az összhang közöttük, ezért is érdekes, hogy az esküvőről még nem esett szó egymás között - számolt be róla a hot! magazin.

– Én is aktívan kiveszem a részem a baba körüli teendőkből, de a feladatok nagy része Debire hárul, aki remek édesanya. Anyósomnak hálás vagyok, mert valóban sokat besegít, mégsem szól bele abba, hogyan neveljük a fiunkat - mondja a 48 esztendős büszke édesapa.

A korábban táncosként dolgozó Debóra néhány hete visszaállt a munkába.

– Tele van a lakásunk a kupáival. A tánc a hobbija, az élete, a szenvedélye. Nem is szeretném megfosztani ettől az élménytől. Heti egy alkalommal három óra kikapcsolódás egy csecsemő mellett is jár az anyukáknak - hangsúlyozta Cooky.

Két éven belül újabb gyermeket terveznek COPYRIGHT SIGN Bors

Két éven belül újabb gyermeket terveznek © Bors

Debi az alakját is a táncnak köszönheti. Mindössze fél kiló felesleg maradt rajta a szülés után, a mozgás pedig remekül karban tartja.

– Édesanyám 21 évesen szült engem, ennek köszönhetően egész életemben úgy tekintettem rá, mint a legjobb barátnőmre. És még mindig csak 44 éves. Aktív, fiatal nagymama, aki imád az unokájára vigyázni, ráadásul ha nálunk van, mindig örömmel látom, milyen remekül kijönnek Cookyval is. Ugyanahhoz a korosztályhoz tartoznak, de ez soha nem volt nálunk téma, talán azért sem, mert az én párom a koránál jóval fiatalosabb - ismerte el Debi, aki megsúgta, hogy csak egyetlen dologgal tudják kiborítani Cookyt: ha az anyukájával közösen kezdenek el sírni a meghatottságtól.

Ilyenkor Cooky a fejét fogja az asztalnál, de Kevin miatt egyszer már neki is potyogtak a könnyei: a születése pillanatában - jegyezte meg a kismama.

A kis Kevinhez a napokban megérkezett a franciaországi nagyi is. Cooky édesanyja, Violette asszony Franciaországban él, ám igyekszik minél gyakrabban meglátogatni gyerekét és unokáját. Jelenleg is két hetet tölt a fia érdi otthonában.

 

A cikk forrása: borsonline.hu

2018. május 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó