Csak 30 perc van közöttük, mégis különböző évtizedben születtek az ikrek

Az édesanya eredetileg februárra volt kiírva.

Ilyen is ritkán fordul elő: egy ikerpár idén szilveszterkor 30 perc eltéréssel született, ám mivel ez éjfél előtt és után történt, az apróságok nem csak különböző évben, hanem eltérő évtizedben jöttek világra.

A CNN beszámolója szerint Dawn Gilliam és Jason Tello egészen szokatlan módon szilvesztereztek: született egy gyermekük éjfél előtt és után.

Az ikrek - Joslyn és Jaxon Tello - édesanyja február 19-re volt kiírva. Ám a nő már szilveszterkor valami furcsát érzett, ezért elment az Indiana-beli kórházba, ahol először csak arra volt kíváncsi, miért nem mozognak babái. Végül szülés lett belőle: első babájuk Joslyn 2019. szilveszterén 11:37-kor született.

Pontosan 30 perccel később jött világra Jaxon, ám akkor már 2020-at írtunk, így születtek a babák két különböző évtizedben.

"Korábban beszéltünk arról, hogy nagyszerű lenne, ha különböző napokon születnek" - mondta Tello. "És most itt vagyunk ezzel a meglepetéssel - különböző dátumok, különböző évek. Ez az egész nagyon érdekes - még mindig nem találunk szavakat" - mondta az édesapa.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarország.hu

2020. január 07.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó