Csak egy harmadik kistesót akartak – ötös ikreik születtek

Soha nem adná vissza az öt gyönyörű kisbabáját a Kempel házaspár, viszont ha lett volna választásuk, nem vállaltak volna ennyit.

Chad és Amy Kempel két gyönyörű gyermek büszke édesapja és édesanyja volt egészen januárig. Ki is találták, hogy kellene a csöppségeknek még egy kistesót: próbálkozásuk olyan eredményes volt, hogy Amynek öt gyermeke fogant meg. A pár még mindig próbálja szokni a helyzetet.

"Őrület ez az egész. Mindennap azt kérdezzük, hogy ez a valóság-e?"

– mondta el nevetve Chad. A házaspár napi 80 pelenkát cserél, ami 2480-at jelent havonta, valamint 40 palack tejjel táplálja a kicsiket, mindehhez pedig maximum öt órát alszanak naponta, de az már nagyon jónak számít.

A Kempel házaspár tisztába teszi az öt apróságot:

"Soha nem adnám vissza őket, de ha megkérdezték volna, hogy öt gyermeket szeretnék-e, biztos, hogy nemmel válaszolok. Most viszont máshogy el sem tudom képzelni az életem"

– ecsetelte Amy. A babák nagyon korán, 27 hetesen jöttek a világra, ezért születésük után három hónapig bent tartották őket a kórházban. Ez idő alatt megerősödtek, mindegyikük egészséges, és végre otthon élvezhetik egymás társaságát.

Forrás: The Sun

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. május 28.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó