Egyetlen puszival majdnem megölte kisbabáját

Majdnem megölte szeretetével egy anya 3 hónapos kisbabáját Kínában, mert állandóan szájon puszilgatta a gyereket, miközben herpesze volt. A picit olyan súlyosan megfertőzte, hogy egész testén elterjedtek a gennyes sebek, amik kis híján megölték a babát.

Majdnem megölte szeretetével egy anya 3 hónapos kisbabáját Kínában, mert állandóan szájon puszilgatta a gyereket, miközben herpesze volt. A picit olyan súlyosan megfertőzte, hogy egész testén elterjedtek a gennyes sebek, amik kis híján megölték a babát.

A gyermeket először egy klinikára vitték ahonnan azonnal kórházba szállították.

A kicsit kezelő orvos, Zsu Hajcsiao elmondta, hogy még soha nem látott ilyen súlyos herpeszes fertőzést praxisa alatt. A gyermeknek nagyon magas láza volt mikor a kórházba szállították, és iszonyatos fájdalmai lehettek. Az arca, a feje és a vállai különösen kisebesedtek.

– Egyszerűen borzasztó volt látni, mennyire szenved ez a csöppség – mondta a kisbaba kezelőorvosa a Daily Mailnek.

Baby covered in blisters after her HERPES-infected mother kissed her

A three-month-boy was rushed to hospital after breaking out in sores in China Doctors confirmed that he contracted herpes from his mother The woman had been regularly kissing the infant on the mouth, passing it on Luckily, the child was treated in time and has since been sent home Horrific photos show a three-month-old baby covered in bleeding blisters after his herpes-infected mother gave him cold sores after kissing the infant on the lips.

Elolvasom az eredeti cikket: dailymail.co.uk

A kórházban először egy másfajta bőrfertőzésre gondoltak, csak később jöttek rá, hogy minden bizonnyal édesanyjától kapta el a súlyos betegséget, aki a pici száját puszilgatta herpeszes szájjal. Szerencsére még azelőtt sikerült megállítani a fertőzést, mielőtt túl késő lett volna, ugyanis egy herpeszes megbetegedés egy ennyi idős babánál végzetes lehet.

 

A cikk forrása: borsonline.hu

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

2018. április 21.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?