Elejtette az orvos a koraszülöttet, a felelősséget mégsem vállalja - videó

Az Arizónában élő Derrick Rodgers élete legcsodásabb és legmeghatározóbb pillantát vette fel, amikor felesége, Monique február 14-én életet adott ikreiknek. Az egyik orvos azonban a nagy sürgés-forgás közepette kiejtette a kezéből az egyik parányi kislányt, Morgant, aki az asztal szélére esett.

 

Az Arizónában élő Derrick Rodgers élete legcsodásabb és legmeghatározóbb pillantát vette fel, amikor felesége, Monique február 14-én életet adott ikreiknek. Az egyik orvos azonban a nagy sügés-forgás közepette kiejtette a kezéből az egyik parányi kislányt, Morgant, aki az asztal szélére esett.

 Elejtette az orvos a koraszülöttet, a felelősséget mégsem vállalja - videó 
© People/videó

A videón úgy tűnik, hogy nem esett nagy baja a koraszülött kislánynak, ám napokkal később kiderült: tévedtek. Amikor tizenkét nappal később végre hazavihették mindkét lányt, Morgan hányni kezdett és remegett. Azonnal berohantak vele egy másik kórházba, ahol kiderült, agyvérzés okozza a szörnyű tüneteket, melyet minden bizonnyal az esés okozott.

A felháborodott szülők válaszokat követelnek a kórháztól, hogy hogyan történhetett ez meg, és miért nem vizsgálták meg az újszülöttet a baleset után azonnal. A szülészorvos azonban – a szülők állítása szerint – nem volt hajlandó beszélni velük, pedig a felháborodott apa szemtől-szemben is kérdőre vonta őt. Egyelőre a kórház sem kért tőlük bocsánatot a történtekért, de közleményben tudatták, hogy vizsgálják az esetet. Azt próbálják kideríteni, hogy a kislány valóban a balesetkor sérült-e meg, vagy később alakult ki nála a súlyos állapot.

 

A szülők végső kétségbeesésükben osztották meg a videót a balesetről, mert úgy érzik, a kórház vezetősége csak húzza az időt, és megpróbál kibújni a felelősség alól.

Morgant csak augusztusban tudja fogadni egy specialista, aki képes megmondani, mennyire súlyos a gyermek állapota, és milyen gyógykezelés segíthetné a felépülését. A szülők jelenleg abban reménykednek, hogy találnak valakit, aki hamarabb elvállalja a gyermek kezelését.

(via)

Nyitókép: https://people.com/

2019. május 07.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó