Éppen vécépapírt halmozott, amikor beindult a szülés az amerikai nőnél

A Walmart vécépapír-osztályán adott életet gyermekének a boltosok segítségével.

Az Egyesült Államok egyik Walmart szupermarketében szült egy Missouri-állambelő nő - írja a Sun. A terhes asszony még úgy gondolta, hogy a szülés előtt elmegy egy nagybevásárlásra, hogy a koronavírus-járvány miatti pánikszerű készletfelhalmozással éljen ő is. A nő éppen vécépapírcsomagokat halmozott a kosarába, amikor elfolyt a magzatvize.

Kiderült, hogy a boltban van egy szülésznővér is, akinek a vajúdó nő elmondta, hogy első gyermeke mindössze félórával azután született meg, hogy elfolyt a magzatvize, ezért valószínű, hogy nincs már idő bemenni a kórházba.

Igaza is lett, 45 perc múlva a vécépapíros állványok között született meg második gyermeke a nővér és a bolti alkalmazottak segítségével, a vajúdás közben pedig megérkeztek a kihívott tűzoltók is.

A helyi tűzoltóság büszkén osztotta meg a fotót, amelyen kollégáik pózolnak ápolói védőruháikban:

A helyszíni beszámolók alapján rendkívül felemelő pillanat volt, ahogy az egész üzlet kedvesen bíztatta a nőt szülés közben, amikor pedig világra jött a gyermek, mindenki tapsolt és ujjongott. A tűzoltók ezt követően kórházba vitték az anyát és az újszülöttet, a bolt vezetője, Jessica Hinkle - aki a szülésnél abban segédkezett, hogy igyekezett minél jobban eltakarni a bámészkodók elől a szülést - néhány nappal később meglátogatta őket a kórházban, elmondása szerint mindketten jól vannak.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarország.hu

 

2020. március 25.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó