Heni és párja, Bakos Gergely apás szülést szeretnének majd – így készülnek kisfiuk érkezésére

Dér Heni vélemény szerint párja jobban fél a szüléstől, mint ő, hiszen attól tart, hogy majd nem fog tudni segíteni Heninek.

Dér Heni életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, így hát most, hogy első gyermekét várja, sem hagyta abba a mozgást. A terhessége elején még a szokásos edzéseit folytatta, majd, mikor már egyre jobban növekedett a pocakja, átváltott a jógára, hiszen korábbi edzéseit nagyobb hassal már nem mindig tudta kivitelezni.

Az énekesnő így nyilatkozott a Blikknek:

"Mindig is fontos volt számomra a mozgás, és ez most is így van. Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, ha korábban is edzettem, nyugodtan folytathatom. Nagyon jót tett az elején, csak akkor nem voltam rosszul, amikor edzettem. Nemrégiben viszont elkezdtem jógázni, autodidakta módon sajátítom el a mozdulatokat, de érzem, hogy jót tesz a tartásomnak, az ízületeimnek".

Heni és párja, Bakos Gergely apás szülést szeretnének majd, ezzel kapcsolatban is mesélt egy kicsit az énekesnő:

"A párom szerintem jobban tart a szüléstől, mint én, leginkább attól, hogy hogyan tud majd nekem segíteni. Járok online szülésfelkészítő órákra, az első után el is sírtam magam, mert átéreztem, hogy nemsokára a karomban tarthatom a kisbabánkat".

Azt is elárulta, hogy még nem vettek kis ruhácskákat születendő kisfiuknak, viszont a bababútorokat és a babakocsit már megrendelték.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu
Nyitókép forrás: Dér Heni Facebook oldala

2021. január 14.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XBabázz lazán! - Teakiadó