Igaz történetek: kirándulás az Újszülött Intenzív Osztályon

Tru Beare 2016. január 24-én a 14. hétre született, a súlya nem érte el a fél kilogrammot, de születése pillanatától nagy harcosként azonnal elkezdett harcolni az életéért. 

Attól kezdve, hogy elkezdett lélegezni azonnal az életét veszélyeztető halálos betegségekkel kellett szembesülnie és megküzdenie velük:

Krónikus tüdőbetegség, két vérrög a vérerei mélyén, újszülöttkori fertőzések rémsége és még jó néhány szörnyűségekkel kellett megharcolnia a kis csöppségnek.

Tru 131 napot töltött az Újszülött Intenzív Osztályon, de az édesanyja és az édesapja ölelésének, érintésének, az orvosai és az ápolói állandó szeretetének, gondosságának és figyelmének köszönhetően végül elérte azt a súlyt, és elég jól megerősödött ahhoz, hogy hazamessenek.

Azon a csodálatos napon, amikor az édesanyja és édesapja hazavihette gyermekét, egy GoPro kamerát szereltek fel, hogy dokumentálhassák az első közös útjukat haza. Megörökítve, ahogy az anyukája magához ölelve beletette gyermekét a babakocsiba, és elindulhattak kifelé a kórházból, miközben az ápolónők és az orvosok búcsúztatták a hős kis harcost.

Amikor hazaértek, Tru találkozott a család többi tagjával - két kutya-testvérével! Tru és családja most megosztja történetét a „Tru Story” nevű YouTube-csatornájukon, ahol Tru minden új kalandját dokumentálják. Mára már a kislány egy nagyon boldog, egészséges és szép kislánnyá cseperedett, aki minden új kihívást ugyanazzal a bátorsággal kezel, mint újszülöttként.  Most már megszületett a kis húga, Faith, akinek most már ő segíthet!

Nézd meg a videót, hogy követhesd Tru első kalandját!

Video Credit: Tru Story | YouTube

Nyitókép: The Epoch Times

2019. május 12.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó