Ismét újszülöttet hagytak egy babamentő inkubátorban

Pénteken hajnalban a Pest Megyei Flór Ferenc Kórháznál lévő babamentő inkubátorba tettek egy újszülött kislányt, mesélte az intézmény portása. - olvashattuk a budapestkornyeke.hu oldalán. 


A kistarcsai kórház előtt lévő inkubátorba hajnalba tették be a pokrócba csavart újszülöttet, akitől az édesanyja pár perc alatt elbúcsúzott, és eltűnt. Az esetet az intézményben szolgálatot teljesítő portások látták, de megvárták, amíg az anyuka távozik, és csak utána szaladtak az inkubátorhoz, közben pedig értesítették az újszülött osztály dolgozóit.

Az esetről így nyilatkozott a recepció csoportvezetője: "Néhány perc alatt zajlott le minden. Láttuk, ahogy feltehetőleg az édesanya beteszi gyermekét az inkubátorba.” – mesélte a portás, majd így folytatta:

„Azonnal hívtam a gyermekosztályt és a nővérek pár percen belül fel is vitték a szépen megfürdetett, nyugodtan alvó kisbabát, akinek gyönyörű a bőre, szép fekete a haja, nagyon bájos baba.

Megcsodálhattuk mielőtt felvitték az osztályra, teljesen meghatódtunk”

A kislánynak a kórházban dolgozó nővérek adtak nevet, a csöppség a Hajnali Nárcisz nevet kapta. A további érdekes részleteket  budapestkornyeke.hu oldalán olvashattok.

Roxán, 2021. november 01.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?