Istenes Bence: A gyerekem mostmár tudja, mi az a k*** és n***

A fiatal szülők néhány napja egy gyermekükkel közös fürdésről posztoltak fotót. Kikezdték őket a netezők.

Megosztotta a rajongókat a néhány nappal ezelőtti fotó Istenes Bencéről és Csobot Adélról. A sztárpár a kádban lőt egy szelfit, ahogyan kisfiukkal közösen, hármasban fürdenek. A boldog apuka a Instagramon osztotta meg a fotót, a poszt alatt pedig megjelent néhány kommentelő, akik teljesen kiakadtak a családi fotó miatt.

Míg Istenes Bence a legközelebbről és legvalóságosabban próbálja bemutatni családja éle­tét, néhány embernek éppen ez szúrja a szemét. A fotó alatt azonban nem csak pozitív kommentek voltak, valaki egyenesen "aktfotónak" nevezte a képet, és felháborodását fejezte ki.

Istenes Bence a Borsnak nyilatkozott az ügyben:

"Sajnos vannak nagyon korlátolt emberek is a világban. Szerencsére a követőim 98 százaléka fel is világosította az értetlenkedőket. (…) Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül?

Nátán már most tudja, mi az a kuki meg a nuni, és nyilván 18 éves korában már nem fogunk közösen fürdeni.

De a pszichológus még kifejezetten tanácsolja is, hogy például apa és fia között legyenek közös programok (mint például a közös fürdés), mert ez a gyerek lelkének is kifejezetten jót tesz. Az Instagram-fotón pe­dig mindössze a vállunk hegye látszik, szóval az aktfotó kifejezés is teljes fogalomzavar" - mondta.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

 

2018. január 24.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó