Kétszer esett teherbe egy év alatt a 31 éves anyuka, négy gyereket hozott a világra

Egy általános iskolai tanárnő, a 31 éves Jessica Pritchard 2020. májusában hozta világra második lányát, Mia-t, majd következő áprilisban – mindössze 11 hónappal később – megszülettek a hármasikrek.


A hármasikrek – Ella, George és Olivia – hihetetlen boldogságot hoztak a család életébe, noha érkezésük nem volt betervezve.

Jessica, akinek már van egy 8 éves lánya, Molly, elmondta, hogy ő és a párja, Harry Williams (34) valósággal szó nélkül maradtak, amikor megtudták, hogy hármas ikreik lesznek.


A pár nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy így alakultak a dolgok, annak ellenére, hogy jelenleg öt, 8 év alatti gyerekük van.

“Kicsit olyan volt, mint egy forgószél ez a 12 hónap, hiszen született egy gyerekünk, aztán még három. Az étkezési idők a legviccesebbek, hiszen az összes gyereket egyszerre kell etetni. Azon kívül, hogy hosszabb ideig tart az etetés, plusz három pelenkát is kell cserélni az egy helyett. Csak jól meg kell szervezni a dolgokat, de ez nekem nem okoz nehézséget” – mondta az anya.

A korlátozások miatt csak egyedül mehetett a vizsgálatokra, amikor hazatért és közölte férjével a hírt, az teljesen ledöbbent. Ezt a pillanatot soha nem fogják elfelejteni.


“Egyedül voltam a vizsgálaton a korlátozások miatt. Amikor először azt mondták, hogy ikreim lesznek, az már önmagában egy sokk volt, hát még, amikor megtudtam, hogy hármas ikrek lesznek. Szóhoz sem tudtam jutni, először nem igazán tudtam elhinni. Amikor hazaértem, és elmondtam Harrynek, láttam, nem hiszi, amit mondok. De, amikor megmutattam az ultrahang-felvéltelt, szinte elájult” – mondta a nő.

Az elővigyázatosság miatt a 31. héten a hármasikrek császármetszéssel jöttek a világra, majd két hetet töltöttek az újszülött osztályon.

“Néhány hete vagyunk együtt mind itthon, és Molly imád a nagy testvér lenni, szívesen gondoskodik a testvéreiről, és nagyon büszke rájuk” – mondta az anyuka.

 
A cikk és a képek forrása: filantropikum.com
 

 

2021. augusztus 19.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó