Lehet ennél kínosabb? Taxiban felejtették újszülött gyermeküket a szülők

Mondják, nem lehet egyik pillanatról a másikra átváltani “szülői üzemmódba” - de az az eset, ami a minap Hamburgban történt, mégiscsak egyedülálló. Tegyük hozzá jó gyorsan: szerencsére!

Történt ugyanis, hogy egy fiatal pár épp második gyermekét hozta haza a kórházból, méghozzá taxival. Hazaértek, kiszállt anyu, apu, valamint kivették egyéves gyermeküket, majd fizettek, a taxi pedig elhajtott - benne az ottfelejtett újszülöttel. Amire a férj észbe kapott, a jármű már elhajtott - így kénytelenek voltak értesíteni a rendőrséget.

Nagyot nézhetett a taxis, amikor egyik utasa figyelmeztette: van egy baba a hátsó ülésen © Pixabay

Nagyot nézhetett a taxis, amikor egyik utasa figyelmeztette: van egy baba a hátsó ülésen © Pixabay

Sajnos a sofőrnek sem tűnt fel az az apró potyautas: beállt egy parkolóházba, elment ebédelni, visszatért, majd újra szolgálatba állt - úgy, hogy egy pillanatra sem tűnt fel az (egyébként békésen alvó) újszülött. A babára végül az egyik utasa figyelmeztette a sofőrt, aki ugyancsak értesítette a hatóságokat, így a csöppség némi autókázás - és szülői idegeskedés - után hazatérhetett - írja az Oddity Central.

Az igencsak feledékeny szülők és a kocsiban felejtett újszülött esete azt követően került nyilvánosságra, hogy a hamburgi rendőrség megosztotta a Facebook-oldalán.

 

A cikk forrása: borsonilen.hu

2019. május 23.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XTrefl