Lélegzetelállító fotók a szülés csodájáról: 2021 díjnyertes pillanatai az élet kezdetéről

A nemzetközi fotóversenyen a legjobbakat díjazták öt kategóriában: Vajúdás, Szülés, Szülés részletei, Szülés után, illetve Az első 48 óra.


Egy kisbabának életet adni a világ legcsodásabb és legszebb dolga, egy megismételhetetlen, egyszeri pillanat minden nehézségével, fájdalmával együtt.

Nem véletlen, hogy a szülést sok fotós választja témaként, hiszen a képekből elképesztően érződik az a fájdalom, öröm és határtalan boldogság, amit az édesanyák és párjaik a szülőszobában élnek át.  Egy aprócska lény megszületése a világ legszebb csodája, aminek minden mozzanatát érdemes megörökíteni az utókor számára.

2021 díjnyertes fotói

2021 International Birth Photography Image Competition nemzetközi fotóversenyét a szüléssel, születéssel kapcsolatos alkotások részvételével rendezték meg. A fotók azért is különlegesek, mert a pandémia idején készültek a tavalyi év során, amikor is a kialakult rendkívüli helyzet az állapotos kismamák számára fokozottan nehéz volt.

Idén is a legjobb, legőszintébb pillanatokat díjazták a tavalyi év legjobb képeiből válogatva, öt kategóriában: Vajúdás, Szülés, Szülés részletei, Szülés után, illetve Az első 48 óra. A tavalyi év nyerteseit pedig ide kattintva láthatod.

Első helyezett: Apa lányai. Ashley Marston fotója.
Első helyezett: Apa lányai. Ashley Marston 


Az év szülésfotója Szülés után kategóriában: A legnagyobb szerelem a világon. Anne Lucy Silva Barbosa alkotása.

A teljes cikket a femina.hu oldalán olvashatjátok. 

 

2021. április 27.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?