Maga is vajúdott, mégis világra segített egy babát a doktornő

Már fájásai voltak, amikor hallotta, hogy a szomszéd szülőszobában jön a baba. Átugrott levezetni a szülést.

Dr. Amanda Hess, az amerikai Kentucky állambeli szülészorvosnő nem gondolta volna, hogy ilyen sűrű napja lesz. Az ABC News beszámolója szerint második babáját készült épp világra hozni, és már a szülőszobában feküdt a Frankfort Regional Medical Centerben, fájások között, amikor meghallotta, hogy a szomszéd szobában lévő Halliday Johnsonnál pillanatokon belül jön a baba. Az ügyeletes szülész még nem ért oda, ezért a vajúdó doktornőnek döntenie kellett.

"Nem haboztam. Felkaptam a betegköpenyemre egy köntöst, a papucsom helyett kértem egy steril csizmát, és átmentem levezetni a szülést. Ez a munkám, naponta csinálom, persze, hogy segítettem" - nyilatkozta az orvosnő.

A szülő asszony - akinek ez volt a negyedik gyereke - állítólag semmit nem vett észre a "beugró" szülészorvosnőn, akit látásból egyébként már ismert, noha nem ő volt az orvosa. Minden simán ment, a baba világra jött. A vajúdó doktornőnél ekkor kezdtek erősödni a fájások, így hamarosan ő is boldog anyuka lehetett.

A hősies és megható történet egyébként úgy került nyilvánosságra - és végül az amerikai tévébe - hogy egy másik orvosnő kiposztolta a Facebook oldalára.

Dr. Hala Sabry

Hats off to this #DrMom and member of Physician Moms Group #PMG, Dr. Amanda Hess! This picture was taken minutes after she delivered her second child, Ellen Joyce! Not only does she look like a...

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. június 25.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?