Meccs közben találta el a labda a csecsemő fejét, az életéért küzdenek

Egy hét hetes kisbaba életéért küzdenek az orvosok, miután egy iowai baseball meccsen véletlenül fejbe dobták egy labdával a múlt héten.McKenna Hovenga életvidám mosolygós kislány volt © youcaring.com

A kis McKenna Hovenga az édesanyja ölében ült a nézőtéren, miközben apukája a pályán játszott, ezért is voltak kint a meccsen, hogy lássák őt. A szörnyű baleset pillanatában az anya épen a kislányt szoptatta így lefelé nézett, ezért nem láthatta a feléjük közelítő labdát, ami tragikus módon egyenesen a kislány fejét találta el – írja a Mirror.

Súlyos koponyatörést szenvedett a mindössze 7 hetes McKenna Hovenga COPYRIGHT SIGN youcaring.com

Súlyos koponyatörést szenvedett a mindössze 7 hetes McKenna Hovenga © youcaring.com

Az alig másfél hónapos csecsemőt azonnal a St. Mary’s kórházba szállították. Az orvosok jelenleg is minden igyekezetükkel próbálják stabilizálni a kicsi állapotát, akit lélegeztetőgépek segítségével tartanak életben. A baseball labda a kislány homlokcsontját találta el, mely súlyos koponyatörést és kétszeres agyi vérzést is okozott nála.

McKenna Hovenga életvidám mosolygós kislány volt COPYRIGHT SIGN youcaring.com

McKenna Hovenga életvidám mosolygós kislány volt © youcaring.com

– Félelmetes, hogy talán ekkor láthattam őt utoljára mosolyogni, nevetni és ekkor tarthattam őt a karjaimban talán utoljára – írta az édesapa a Facebookon a fenti fénykép mellé.

A családot sokan támogatják ebben a nehéz időszakban, és egy gyűjtéstis szerveztek, amiből a kislány orvosi kezeléseit szeretnék majd finanszírozni. A cél 50 ezer dollár, de már sikerült összegyűjteniük több mint a felét.

 

A cikk forrása: borsonline.hu

2018. május 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?