Mindenórás kismama élesztette újra a férjét – aztán megszült

Az amerikai Minnesota állambeli házaspár élete legboldogabb pillanatára készülődött éppen – kisfiuk megszületésére. A nagy nap előtti éjszaka azonban váratlan és szörnyű dolog történt. A fiatal apuka, Andrew Goette egyszer csak elkezdte kapkodni a levegőt, láthatóan nagyon rosszul volt. Felesége rémülten hívta a mentőket, ahol a diszpécsernek elmondta a tüneteket. A diszpécser utasításokat adott neki, hogyan kezdje el a férjét mesterségesen lélegeztetni, amíg a mentőkocsi kiér.

Az asszony, aki a terhessége 39. hetében már maga is alig tudott lélegezni, hősiesen lélegeztette a férjét, pedig saját bevallása szerint fogalma sem volt, jól csinálja-e, még életében nem csinált ilyet.

A mentők azonnal kórházba vitték a párt – a férjet az intenzívre, a fiatalasszonyt a szülőszobára, ahol hamarosan életet is adott kisfiuknak, Lennonnak. Mint kiderült, az apának hirtelen szívleállása volt, egy napig mesterséges kómában tartották. Felesége addig senkit sem engedett a családból a kisbabájuk közelébe – azt akarta, hogy a férje lássa meg elsőként a kicsit.

Szerencsére Andrew-t másnap fel lehetett ébreszteni, jobban lett, és végre magához ölelhette újszülött fiát és életmentő asszonykáját.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. október 25.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?