Netes sztár lett Cooky babája

Édesapja, Cooky babérjaira tör fiatal anyukája segítségével a kis Kevin. Már több ezren látták, ahogy meglátogatja apukáját a repülőtéren.

Alig múlt három hónapos Cooky és szerelme, Debóra első babája, a kis Kevin máris édesapja babérjaira tör. Persze, egyelőre némi segítséggel: anyukája indított egy videós sorozatot az interneten a kisfiú éle­téről. A kurta életképekben Debóra mindent megmutat – az anyaság árnyoldalait is, vagy azt, hogyan néz ki a piperkőc francia műsorvezető, miután felébred.

Netes sztár lett Cooky babája

– Debi régen szeretett volna már egy vlogot, én pedig támogattam benne. Már csak azért is, mert nagyon örülök neki, hogy az anyaság mellett szeretett volna valami újat megtanulni, és megmutatni azt, hogy egy fiatal anyuka is képes megbirkózni a babázás kihívásaival. Az unalmasabb órákban így megtanult vágni, és sok egyéb más programot – mesélte lapunknak a Rádió1 műsorvezetője, aki maga is szereplője a kisfilmeknek. Az első részben például ébredés után, égnek álló hajjal szerepel.

– A hangsúly nem rajtam van, hanem Debin és Kevinen, de persze néha én is fel fogok tűnni. Nem gondolom, hogy ne mutathatnám meg magam reggel, fáradt arccal. Ilyenek a hétköznapjaink. Akárcsak másnál, nálunk is teljesen természetes, hogy én sem sminkben és megfésülködve kelek fel, és nem úgy nézek ki, mint amikor a tévében látnak az emberek. De úgy vettem észre, hogy kíváncsiak a mindennapos életünkre, így Debi biztosan folytatja. Augusztusban megyünk például Franciaországba, oda is hozza a kamerát – mondta Cooky.

A cikk és a fotók forrása: borsonline.hu

2018. május 04.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?