Öt évig próbált teherbe esni, most kiderült, hogy ötösikreket vár

A kismamának most hat ember helyett kell enni, járni is alig tud. Persze így is óriási az öröm.

Egy pár öt éve szeretett volna kisbabát, ám hiába próbálkoztak, a nő nem tudott teherbe esni. Végül mégis megtörtént a csoda - tavaly év végén a termékenységi gyógyszerek végre meghozták a várva várt hatást. A vizsgálatok során kiderült, hogy Jamie Scott hormonszintje magas volt, ami arra engedett következtetni, hogy akár ikreket is szülhet. Egy ultrahangvizsgálaton derült ki, hogy nem csak két, hanem öt magzatot hordoz a szíve alatt, ami azért is óriási meglepetés, mert

ilyen 55 millió esetből csak egyszer esik meg

We can’t wait until our little family of four becomes a family of nine. We hope everyone is having a great holiday season. Merry Christmas CHRISTMAS TREE

A párnak már van két gyermeke, a 12 éves Shayden és a 7 éves Landon, így a család az ikrek megszületése után már kilencfőssé bővül. A nő korábbi terhességei során úgynevezett vészes terhességi hányással küzdött, amely miatt a reggeli rosszullétei sokkal fájdalmasabbak voltak, mint az átlagos terhes nőknek, és súlyvesztéssel is járt. Most azonban egészen más kihívásokkal kell szembenéznie.

I actually slept fairly well last night PARTY POPPER Does anyone else have crazy weird dreams every single night when you’re pregnant? My dreams are beyond bizarre.

A kismama 20 hetes terhes, de már most úgy fest, mintha szülés előtt állna, hatalmas pocakja miatt pedig még a járás is nehézkes számára, egy kerekesszékkel közlekedik. Az alvást sem könnyítik meg az ikrek, éjszakánként ugyanis elég mozgékonyak, ami elég fájdalmas tud lenni az édesanyjuk számára.

Ennél is extrémebb az, hogy Jamienek hat ember helyett kell ennie – az orvosok javaslata szerint 4000 kalóriát kell bevinnie naponta, ezért gyorsételeket és édességeket eszik, hogy táplálni tudja a babákat is. Elmondása szerint eddig 9 kilogrammot hízott, pedig még csak terhessége felénél jár

t Family Quintuplets
múlt kedden

Walmart shopping with this beautiful lady... No one rocks a rascal cart better than Jamie Lynn WINKING FACE

A pár a nehézségek ellenére alig várja, hogy világra jöjjenek a várva várt gyerekek, akik várhatóan késő tavasszal fognak csatlakozni a családhoz.

„Nagyon gyorsan túlléptünk ezen a sokkhatáson, most már csak hálásak vagyunk és izgulunk. Tudom, hogy nem fogunk sokat aludni az elkövetkező időszakban, de apának lenni életem legértékesebb kalandja. Annyira csodálatos, hogy újra átélhetem a gyermekkor minden egyes fázisát velük – az első karácsonyt, az első utat Disneylandbe. Meg akarjuk mutatni ennek az öt csöppségnek, hogy milyen gyönyörű és izgalmas ez a világ” – mondta a büszke apa, Skyler.

A szülők egy Facebook-oldalt is indítottak, amelyen rendszeresen beszámolnak az ötösikrek megszületéséig vezető útról.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. január 22.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó