Rákiabált a babáját szoptató nőre, nem tette zsebre, amit cserébe kapott

A 37 éves Jessie Maher egy kávézóban szoptatta babáját, amikor egy férfi gorombán kiabálni kezdett vele. Szerencsére a kávézó dolgozói megvédték az anyukát.

Nem csak Magyarországon, az USA-ban is megosztja a közvéleményt a nyilvános szoptatás kérdése. Connecticut állam törvényei és a Target áruházlánc azonban támogatja. Most mégis incidensre került sor az egyik üzletükben, egész pontosan a kávézóban. Jessie Maher úgy döntött, megeteti 4 hetes kislányát, ám egy férfi ezen annyira felháborodott, hogy üvöltözni kezdett vele. Az édesanya telefonra rögzítette a történteket, és mikor feldúlva hazaérkezett, megosztotta a Facebookon. A felvétel több mint 8,6 millió megtekintésnél tart.

Mielőtt elindítottam a felvételt - írta a Facebook posztban a nő -, ez a férfi ordítozni kezdett velem:

"Maga undorító! Takarja el magát! Mi ütött magába?"

"A babámat etetem, amihez jogom van..." válaszolt az anya és néhány keresetlen szóval melegebb éghajlatra küldte az idegent.

Ekkor azonban csodálatos dolog történt: mindenki a megtámadott nő pártjára állt, és közösen megvédték. Ekkor indult el a felvétel.

A videón látható és hallható, ahol a férfi pörlekedik. Egy hölgy odalép Mahlerhez, aki hallhatóan fel van dúlva, de az idegen megnyugtatja:

"Semmi baj. Nem csinál semmi rosszat, nyugodjon meg. Nincs miért szégyenkeznie!"

Ezután a magából kikelt férfit is helyre teszi:

"Ha nem tetszik, ne nézzen oda!"

Időközben több eladó is a helyszínre érkezett, és védelmezően az anyuka elé álltak. Végül az ismeretlen úr füstölögve távozott.

 

Jessie Maher

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. május 01.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

szoptatás

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó