Te hány percet tudsz magadra fordítani a kisbabád mellett? (x)

Amikor minden pillanatot a gyermekeddel töltesz, ott spórolsz időt és energiát, ahol csak tudsz, hiszen a baba éppen elég figyelmet igényel. Ha pedig kismamaként dolgozol vagy több gyermekről is gondoskodsz, az még nagyobb kihívást jelent a mindennapokban. Ilyenkor minden segítség jól jön és minden megtakarított perc aranyat ér.

Egy nagyobb bevásárlást tervezés előz meg és több szempontot is figyelembe kell vennünk: a termékek megfelelő minőségét, azok árfekvését, vagy például, hogy ezekért milyen messze kell elmennünk. A boltban eltöltött idő szintén bosszantó tud lenni, nem beszélve arról, ha mindez babakocsival és bevásárlókocsival együtt, a legkevésbé komfortosan történik.

Te hány percet tudsz magadra fordítani a kisbabád mellett?

A jó hír az, hogy ennek a procedúrának nem kell rutinná válnia. Amit mi ajánlunk az a kanapéd kényelme, megspórolt idő és pénz. Jól hangzik, nem igaz? És egy pelenkacserénél nem tart tovább az egész! Csupán a telefonodra vagy a laptopodra van hozzá szükség és néhány perc alatt be is szerezheted a legfontosabb termékeket, melyekre a gyermekednek szüksége van.

Találtunk egy szuper webshopot, amit egy olyan magyar cég üzemeltet, amely az egészségügy területén már sokszorosan bizonyított. A Euromedicről van szó és biztos vagyok benne, hogy az autóikkal már te is találkoztál a városban. Kórházakat szolgálnak ki berendezésekkel, fogyóeszközökkel, gyógyszerekkel, vagyis biztos lehetsz benne, hogy amit tőlük vásárolsz, azt egy olyan cégtől szerzed be, akik a lehető legkomolyabb előírásoknak kell, hogy megfeleljenek. Valljuk be ez különösen fontos, amikor a gyermekünk ápolásáról van szó.

A webshop folyamatos akciókkal kedveskedik a látogatóknak: a Pampers-t talán nem kell már bemutatnunk, immáron fél évszázada áll az anyukák szolgálatában, pelenkáit most minden méretben nagyon kedvező áron szerezheted be.

A Philips Avent termékcsaládjában pedig kifejezetten a kismamák számára nélkülözhetetlen napi használati tárgyakat találhatsz, legyen szó cumikról, bébiőrről vagy mellszívóról. Ezekhez most szintén jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá, hogy még gördülékenyebbek legyenek az első közös hónapok.

Az áruház készséggel áll rendelkezésedre bármilyen kérdés, esetleg garanciális ügyintézés esetén is. Ha tehát nemcsak egy termékre vágysz, hanem igazi szolgáltatásra, válaszd az Euromedic Directet és vágj bele most!

 

2017. november 07.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó