Teljesen kiborult egy négygyerekes anya a férjén – a Facebook sztárja lett

A Facebookon fakadt ki, amiért minden házimunkát neki kell csinálnia, és a férje csak akkor mozdul, ha kimondottan megkéri valamire.

Constance Hall, a 4 gyerekes, ausztrál édesanya írt egy Facebook-posztot, amit enyhén szólva is felkapott a Facebook népe. A 176 ezer lájknál és 80 ezer megosztásnál járó sztorit azzal kezdi, hogy amikor a barátainak panaszkodott, egy barátnője azt tanácsolta neki, ha azt szeretné, a férje segítsen, kérje meg.

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ugyebár.

Hall megfogadta a tanácsot, célzott kérésekkel fordult a párjához, és a dolog működött! A férfi kivitte a szemetet, felkelt a gyerekekkel, elvitte a szennyest a mosodába. De a hölgy még mindig nem tudott fellélegezni. Most azt is megosztotta, miért.

"De tudjátok, mi történt abban a pillanatban, hogy nem kértem? SEMMI!... Én pedig arra jutottam, hogy nem az én k*** dolgom listát írni. Így is épp elég dolgunk van a fenébe is, és nem tartozik bele,

hogy megtanítsak valakit arra, figyeljen rám és arra mennyi munka szakad a nyakamba. Csak csináld meg!"

Mint rámutat, az nem megy, hogy az egyik fél dolgozik állandóan, míg a másik pihen vagy a haverokkal lóg.

"Amikor nincs több nyaggatás, belefáradsz a könyörgésbe, akkor csak a néma beletörődés marad, és az, barátaim, a kapcsolatok rákos sejtje. Legalább néha mosogassatok el kérés nélkül, sz**háziak!"

- írta nem túl irodalmi stílusban Constance.

A stílus ellenére az internet népe azonnal felkapta a történetet. Az eredeti poszt január 22-én került ki a Facebookra, és cikkünk megjelenéséig 176 ezer like-ot kapott és több mint 80 ezren osztották meg.

Így vált a házas nők hősévé a négygyerekes anya.

 A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. február 05.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Babanet hozzászólások  
(1 hozzászólás) 

2018 02 10. 05:49
Bennem már felmerült, vajon mi lenne, ha én is csak azt csinálnám meg, amire a férjem szépen megkér? Vajon akkor megértené, hogy mennyire idegesítő és valahol megalázó ez az elvárás a részükről? Hogy milyen frusztráló, hogy a legkisebb hülyeségért is kvázi könyörögni kell? Ó, mert attól hogy megkérem egyszer, legközelebb nem fog ám eszébe jutni! Akkor kérjem meg (persze szépen) még egyszer és még egyszer... És nehogy stílust váltsak a mézesmázosból!
→ válasz erre
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?