Terhes barátnője kérte, hogy hízzon vele – az interneten könyörgött segítségért a férfi

Az internetezőket eléggé megosztotta a kérdés.

Egy összezavarodott férfi kérte nemrég a Reddit felhasználóinak segítségét egy olyan kéréssel kapcsolatban, amit a terhes barátnője intézett felé nemrég. A kérés pedig nem más volt, mint hogy a férfi is szedjen fel plusz kilókat a terhesség alatt, hogy a lány ne egyedül hízzon.

A problémát legfőképpen az jelentette a fiúnak, hogy ő alapból egy edzett srác, aki sokat jár konditerembe, tehát eleve nem lenne számára természetes, hogy tudatosan hízni kezdjen.

Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az internet népe azonnal kettévált.

Míg voltak, akik szerint nagyon jófej lenne tőle, ha támogatná a lányt, mások szerint abszolút ésszerűtlen ez a kérés.

Volt aki szerint a lány csak bizonytalan amiatt, hogy megváltozhat a teste, de ezért a fiúnak nem kell híznia, viszont fontos, hogy nagyon sokat kell vele majd törődnie, bókolnia kell majd az új alakja miatt, hogy érezze a lány, így is szép.

Sokan mások is inkább alternatív megoldásokat javasoltak a fiúnak, hogy megússza a hízást.

"Csinálj neki egészséges ételeket és csináljatok együtt könnyű, laza tornákat, így nem érzi magát majd olyan egyedül ezzel. A terhesség nem jelenti automatikusan azt, hogy elhízik majd, ha oda figyeltek, mindketten megtarthatjátok az alakotokat."

Beszéljen az orvosával arról, hogy tud egészséges módon étkezni, és milyen edzés formát javasolna neki. Erre a találkozóra pedig te is menj vele

- mondták mások.

Voltak viszont, akik nagyon nem szimpatizáltak a lány kérésével, és kifejezetten biztatták a férfit, hogy még véletlenül se szedjen fel plusz kilókat a terhes barátnője miatt.

"Csak gondolj bele, ha megfordítjuk a helyzetet és te kérnél tőle ilyet, akkor mindenki azt gondolná, hogy egy szörnyeteg vagy. Semmiképpen ne csináld."

Mások a fiú mellett álltak, de azért a lány motivációit is megértették.

"Ne tegyél semmi olyat, ami számodra kényelmetlen. Ha azt mondod, szeretsz edzeni és egészséges az életmódod, akkor semmiképp ne változtass ezen. Még kárt is okozhat. Ettől függetlenül megértem a lányt is" - szólt egy vélemény.

Te mit gondolsz erről a témáról?

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. október 06.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?