Toot-Toot Kisautók az interaktív és szórakoztató játékért

Egy kis szerepjáték, sok-sok képzelőerő, magyarul beszélő kisautók és interaktív pályák – a végeredmény pedig egy kisautókkal teli gigavilág rengeteg szórakozással. Legyen a kedvenc a tűzoltóautó vagy a szélvész versenyautó, a Toot-Toot Kisautók között mindenki megtalálja a kedvencét. (x)

Mi adja a Toot-Toot Kisautók termékcsalád specialitását? Az autók és az interaktív pályák reagálnak a gyermekek játékára. A Vtech Smart Point érzékelő rendszere révén, az autók mikor áthaladnak ezeken a pontokat, különböző mondatokkal vagy énekekkel reagálnak. A benzinkúton jelzik, hogy meg kellene őket tankolni, a pálya tetején örömüket fejezik ki, hogy mindjárt száguldhatnak, míg az autómosóban várják, hogy újra tiszták legyenek. Az autók önálló játékok is egyben, melyek magyarul beszélnek és mellette vidám dalokat játszanak és ergonomikus formájuk által tökéletesek a kicsi kezek számára.

Toot-Toot Kisautók az interaktív és szórakoztató játékért

A pályák között találunk óriás versenypályát a száguldás szerelmeseinek, oktató tűzoltóállomást a kis hősök számára vagy interaktív garázst a több szintnyi szórakozásért.  A legjobb, hogy az egyes pályák kompatibilisek egymással, a szabadon is variálható pályaelemekkel összeépítve igazi Toot-Toot világ hozható létre. A külön kapható autók ugyanúgy reagálnak a sorozatban található pályákra, a saját egyedi válaszukkal.

A játékokban megtalálható szókinccsel a gyermekek megtanulják az első szavakat, melyek az autókhoz kapcsolódnak, a forgalmi lámpák működését és megismerik az egyes autók funkcióját és feladatát. Mindezt játékos módon, játék közben sajátíthatják el.

A sorozat 1-5 év közötti gyermekeknek ajánlott, ahol a fiatalabbakat még a játék színei és a dalok ragadják magukkal, miközben fejlődnek a motorikus képességeik, addig ahogy nőnek fel, úgy tudják egyre jobban kihasználni a játékban rejlő lehetőségeket és felfedezni, minden apró reakciót, pályaelemet és Toot-Toot sajátosságot.

Toot-Toot Kisautók az interaktív és szórakoztató játékért

Ha összebeszél a család, a sorozat 1-1 tagját beszerezve végeredményül egy komplex élményt és számtalan játéklehetőséget adhatnak a gyermekeknek és az apukáknak egyaránt.

A Toot-Toot Kisautók sorozata minden alkalommal újabb kalandokra hívja játékos társát és garantálja az interaktív játékélményt.

Keresd a Toot-Toot Kisautókat a nagyobb játékboltokban, online illetve a hipermarketek játékosztályán.

Tudj meg többet a Toot-Toot Kisautók termékcsaládról!

2019. december 02.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó