Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy! A te párod köztük van?

Minden csillagjegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai – igaz ez a hűségre és a csalfaságra is. Mégis erről a négyről állítják, hogy a legmegingathatatlanabbak, ha a hűségről van szó.

Tudtad? Ez a 4 leghűségesebb csillagjegy! A te párod köztük van?

Hűségesnek tartod magad? És a párod? Tudod, mire számíthatsz?

Íme a leghűségesebb csillagjegyek:

Bika 1. IV ,. 21.-V. 20.

féltékeny

Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „leszerelni”.

Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is tökéletes társa lehet. Viszont az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát biztonságban.

2. Szűz VII. 24.–IX. 23.

megbízható

Nem kapható a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is féltékeny típus. Ám elég egy rossz ízű pletyka, máris felébred lelkében a gyanú. Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe (vagy egy másik kapcsolatba) kergeti párját.

Ki illik hozzá? Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi türelmük, hogy elviseljék kényszeres féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új társat keres magának

3. Bak XII. 22.-I. 19.

hisztis

Kevés az önbizalma, ami gátolja a félrelépésben. Ez az oka féltékenységének is. Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról, ezt várja el párjától is. Ha ő mégis nyitottabb, és akár egyedül is elmegy egy-egy programra, előbb duzzog, később veszekedik, vádaskodik. A mosolyszünet hónapokig is eltarthat. Eszébe sem jut, hogy épp ezzel üldözi el otthonról kedvesét.

Ki illik hozzá? Saját nyugalma érdekében a legjobb volna, ha egy otthonülő Rákkal, esetleg Szűzzel, vagy türelmes Bikával kötné össze életét.

4. Halak II. 20.-III. 20.

bizalmatlan

Eszébe sem jut, hogy megcsalja szerelmét. Attól viszont betegesen retteg, hogy megcsalják. Féltékenységének gyakran hangot is ad. Elég egy ismeretlen telefonról érkező sms, vagy egy új ruha. A vad dühkitörésekkel és véget nem érő lelkizéssel tarkított könnyes jelenetek hónapokig tartanak, és az egészet válogatott érzelmi zsarolással fűszerezi.

Ki illik hozzá? A Szűzben is, a Rákban is méltó partnerre találhat: a vádaskodások könnyes békülésekbe torkollnak. A Bika és a Bak türelme, a Skorpió határozottsága jó alap lehet a közös élethez.

És a többiek…itt olvashatsz a többi csillagjegyről!

 

2020. március 22.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(1 hozzászólás) 

2020 03 23. 14:57
cool

→ válasz erre
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó