Új fotókon a félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrek

Az édesapa beszélt a lassan 4 hónapos gyerekekkel töltött mindennapjairól.

Tavaly az egész ország megismerhette azokat a hajdúszoboszlói hármasikreket, akiknek édesanyja mindössze pár nappal karácsony előtt, a szülés után meghalt.

Az özvegy édesapát a Tündérkör Alapítvány vette pártfogásába a tragédia után, de mások is segítettek, adományokkal és pénzzel is támogatták őket ismerősök és ismeretlenek egyaránt.

Az alapítványnak köszönhetően már korábban is kaptunkinformációkat és fotókat az egyre nagyobb babákról, a minap pedig újabb helyzetjelentés érkezett róluk és édesapjukról.

"Léna, Mira és Milánka a koruknak megfelelően fejlődnek, súlyuk továbbra is ideálisan növekszik. Az éjszakákat nyugodtan és rosszalkodás nélkül simán és rendszeresen átalusszák. Jó étvágyuk van. Mosolyognak hatalmasra nyílt szemeikkel... ápropó, azok a szemek!

Szóval nagyon cukik a pirinyó kis angyalok. Kicsit taknyoskák voltak vagy 3 napig, de úgy két hete az is elmúlt nyomtalanul" - írták a Tündérkör Alapítvány által közzétett bejegyzésben.

Tündérkör Alapítvány

Arról is beszámoltak, hogy az apuka, Fábián Tamás alapos megfontolást követően a napokban dönt arról, hol élnek tovább a gyerekekkel. Valószínűleg építeni fog egy házat. Az ikreket a nagymamák, nagypapák és más családtagok segítségével neveli az özvegy férfi, aki pár mondatot üzent is az őket segítő alapítványnak:

"Nagyon jól haladunk. Szépen lassan én is elsajátítom a gyermeknevelés minden mozzanatát. Sejtettem, de nem gondoltam, hogy ennyi energia felhasználása ekkora örömet okozhat, mint a 3 kincsem. Élvezem!

Kérlek benneteket, ha módotokban áll tolmácsoljátok újra hálánk a Tündéreiteknek, mert elégszer úgysem köszönhetem meg nektek és nekik azt a sok jót amit kaptam!" - mondta a háromgyermekes apa.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. április 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó