Végre! Itt a John Lewis 2019-es karácsonyi reklámja, amit ráadásul Magyarországon forgattak!

Nincs mese, ha elkészül a karácsonyi John Lewis reklám, akkor kétségtelenül megkezdődhet az ünnepi készülődés! A britek kedvenc áruházlánca idén is remek kis reklámot hozott össze, és külön öröm, hogy hazánkban forgatták le!

Minden évben repesve várjuk a gyerekekkel együtt az áruházlánc reklámfilmjét, amik általában kreatívak, meghatók, cukik, viccesek – épp olyanok, amilyenekre az ünnepek előtt szükségünk van.

Az idei reklámfilmben a sírás helyett inkább a nevetésé a főszerep: végignézhetjük, még akár a legkisebb csemeténkkel is, hogyan boldogul egy kislány és egy édes kissárkány a karácsonyi forgatagban. A cuki kissárkány, Edgar benne van minden karácsonyi mulatságban, ám izgatottságában tüzet okád, viszont kislány barátja, Ava kitart mellette és segíti őt.

 A klipet egyébként Budapest mellett, a fóti filmgyárban körülbelül 2 héten át forgatták, és a hírek szerint legalább 100 ember vett részt benne. Ezen a helyen jópár külföldi mozifilmet és filmsorozatot készítettek már, így nem is meglepő, hogy az év legjobban várt karácsonyi reklámja is itt született meg.

És most lássuk a kissárkány karácsonyi cukiskodását:

Barbara , 2019. november 17.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó