Videón örökítették meg az apa csalódott arcát, amikor kiderült a születendő gyermeke neme - a felvétel ismét megosztotta az internetezőket

Az Internetre felkerült egy videó arról a pillanatról, amikor egy apuka megtudta második gyermeke nemét, és az arcán igazán nagy csalódottság mutatkozott. Mintha egy szitokszót is elmormogott volna, de leginkább a testbeszéde volt a legbeszédesebb. Nagyon sok kommentelő megróta őt ezért, de voltak olyan, akik felfedezték ennek a vicces oldalát is - olvashattuk a hírt a mirror.co.uk oldalán. 

 

Matt kirakta a közösségi oldalára a nembejelentő bulijukról készült videót, amelyből kiderült, fia vagy lánya lesz párjával. A videót már több mint 550 ezren látták, de feltehetően többségében nem azért, mert ennyien kíváncsiak lennének, mit hoz a jövő.

A férfi kezében ugyanis egy héliumos fekete lufi, amelybe konfetti és további kis lufik vannak. Ezek színe adja meg a választ a gyerek nemére, ha kék, fiú, ha rózsaszín, lány.

Matt pedig kilyukasztja a lufit, hogy lássák a végeredményt, és egy szót se kell mondania, hogy az ujjongó család körében látszódjon csalódottsága, lányuk lesz.

@matthb92

#genderrevealworld #babygirl

♬ original sound - Matt H-B

Mirror szerint a férfi csalódottsága erősen megosztotta a kommentelőket. Volt, aki arról írt, „nyugi, téged sem akar a lányod”, és hogy a gyerek, ha egyszer látja majd ezt a videót, biztos rosszul esik neki. Más arról ír, hogy ha már van egy lányod, apaként természetes érzés lehet, hogy másodiknak már fiút akartál volna.

Megint más pedig azt írja bölcsen, attól, hogy egy pillanatra csalódottnak tűnik a férfi, nem jelenti azt, hogy nem fogja teljes szívéből szeretni a lányát.

A cikk forrása: 24.hu
A nyitókép és a videó: mirror.co.uk

2021. május 17.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?