Csobot Adél a szüléséről: "Hogy ennyire más lesz, arra nem voltam felkészülve"

Az énekesnő második kisfia születéséről mesélt.

Bár felkészülten várta második kisfia születés Csobot Adél, mégsem ment minden zökkenőmentesen - erről mesélt az énekesnő a Hot! Magazinnak.

A vajúdás utolsó óráiban mellette volt párja, Istenes Bence is, aki igyekezett támogatni, segíteni őt a szülőszobán - írta a Hot! Magazin.

Csobot Adél elmondta, hogy hosszas, küzdelmes órák után tarthatta végre kezében második kisfiát. „Ahogy nincs két egyforma terhesség, úgy nincs két egyforma szülés sem. És én pont ezzel a gondolattal készültem erre a csodálatos eseményre. De hogy ennyire más lesz, arra – azt hiszem – nem voltam felkészülve” – írta Kismamanaplójában, ahol részletesen elmesélte az várakozás utolsó óráit is.

Az énekesnő elárulta, hogy már hetekkel korábban úgy érezte, hogy bármelyik percben megindulhat a szülés. Többször jöttek olyan fájások, amelyek becsapták, és azt gondolta, hogy eljött már az idő. Nagyon megviselte, hogy párjának is pont az utolsó napokban kellett elutaznia Kölnbe, de végül mégis vele, és édesanyjával együtt indulhattak a kórházba, és várhatták második kisfiúk világra jövetelét.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. szeptember 07.
 
 
 
Címkék:  

sztáranyukák

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?