Csobot Adél megmutatta kismamanaplóját: a gyerekei közötti féltékenységről is őszintén írt

Csobot Adél megmutatta kismamanaplóját: a gyerekei közötti féltékenységről is őszintén írt

Csobot Adél és Istenes Bence két hónapja kétgyermekes szülővé váltak, ugyanis Nátán mellé megérkezett második kisfiuk, Ádin is. Adél blogbejegyzésben írta le tapasztalatait az elmúlt két hónapról, azon belül is arról mesélt, hogyan fogadta a nagy tesó az újabb baba érkezését.

Az énekesnő leírta, hogy bár vannak nehézségei az anyaságnak és bizony van, hogy ő is egész nap pizsamában tölti az időt és éjjeleket nem alszik, de az a hatalmas szeretet, ami a gyerekekből árad mindennél többet ér.

Második terhessége alatt sokan riogatták azzal, hogy nagyon kell figyelni a nagyobb gyerkőcre, aki majd féltékeny lesz. Emiatt egy picit aggódott is azért, hogy Nátán hogyan reagál majd a kisöcsi érkezésére, de valahol mélyen tudta, hogy minden rendben lesz.

"Nátán simogat, puszilgat, ringat, tologat boldogan. Eldönti ki az, aki belekukkanthat a babakocsiba és ki az, aki nem (utóbbival határozottan közli is a döntést). Ha kell fürdetőkrémet nyom a tenyerembe, vagy pelenkát dob ki a szemetesbe. De mindent örömmel tesz! Viszonzásképp pedig röpke kis mosolyokat, finom kis érintéseket kap Ádintól!"

- írja Adél, aki szerint a két fiú már odafönn eldöntötte, hogy együtt érkeznek majd hozzájuk.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018. október 12.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?