Ezt nézd! Hihetetlen, mennyit nőtt Dobó Ági két angyali kisfia! Csemetéi már a bölcsitől kezdve szívják magukba a nyelvtudást

Dobó Ági gyakran kapkodja a fejét a két gyermeke láttán, és maga is alig hiszi el, milyen gyorsan cseperednek a fiúk. A nagyobbik, Benedikt szinte most kezdte a bölcsődét, de hamar elrepült az idő; már az utolsó óvodás évét tapossa. Sosem felejti el, hogy a párjával, Csabával milyen alapos körültekintéssel keresték a megfelelő bölcsit, amelynek lelkiismeretes és gyermekközpontú dolgozóival olyannyira elégedettek, hogy a kisebbik csemetéjüket, a kétéves Natanielt is ugyanabba az intézménybe íratták be. De vajon több szabadideje van most, és egyáltalán hogyan éli meg ő, illetve a lurkók az egymástól való fokozatos elszakadást?

A modellből lett sikeres blogger és youtuber már Benedikt esetében is fölfedezte, hogy egészen hamar, kétévesen gyermektársaságra volt szüksége, de Natanielt is azért íratta most be a bölcsibe, mert a családnak feltűnt, hogy a bátyjához hasonlóan ő is nagyon szociális kisfiú.

Ezt nézd! Hihetetlen, mennyit nőtt Dobó Ági két angyali kisfia!

„Egy édesanya számára hatalmas dilemma bölcsődébe adni a gyermeket. Mivel a kicsi fejlődésében is egy hihetetlenül fontos lépcsőfok, ezért meg kell találni a számára legmegfelelőbb intézményt. Nagyon alaposan körbejártam a témát, sok ismerőssel, gyakorló szülővel, sőt szakemberrel is beszéltem, illetve a párommal, Csabával számos nyílt napon jártunk. Természetesen a lokáció és a szimpátia is döntő volt. De szerencsére mi rátaláltunk a gyermekeinknek legmegfelelőbb bölcsire. Bevallom, Beni esetében nehezen éltem meg az elszakadást, Natannál már sokkal gördülékenyebben ment maga a folyamat. A beszoktatás amúgy mindkét esetben másként zajlott, ez is fontos, mert abszolút gyerekfüggő dolog” – mesélte Ági, aki szerint az ő bölcsijük egyik legnagyobb értéke – amely szintén mellette szólt annak idején –, hogy mindent angol nyelven tanítanak a kicsiknek. „Csak angolul kommunikálnak a gyerekekkel, akik gyakorlatilag játszva tanulnak és szívják magukba a nyelvtudást. Ez roppant hasznos. Például Beni számára már természetes, hogy a külföldi nyaralásainkon a hotelben, egy étteremben vagy egy játszóházban angolul szólal meg.

Ezt nézd! Hihetetlen, mennyit nőtt Dobó Ági két angyali kisfia!

Ági olyannyira elégedett az intézménnyel, illetve az ott dolgozó kisgyermeknevelőkkel, hogy más, bölcsit kereső szülőknek meleg szívvel ajánlja őket, illetve a Sudocrem social felületén meghirdetett, az Év Bölcsődéje kampányban megosztja a saját kedvenc történetét, amellyel a létesítményt jelöli a megtisztelő címre.

„Ez egy olyan magánintézmény, amely ovival egybekötött, szóval Beni itt folytatta ősztől az óvodát, Natan pedig itt kezdte a felnőtté válás „rögös” útját, együtt, egy helyen a bátyjával.  A fiúk úgy szeretik a pedagógusaikat, mintha családtagok lennének. Beni szívének egyik legkedvesebb hölgy, Miss Barbara a legnagyobb kedvenc. Örömmel mondhatom, hogy ő már-már családi jóbarátunk” – mondta a csinos édesanya.

A márka hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/szeretettelsudocrem/) az anyukák és apukák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik kedvenc intézményüket 2018. november 30., 12.00-ig Az Év Bölcsődéje címre. A nevezéseket az alábbi Facebook-linken elérhető applikációban várják: https://anapp.me/f/FUa/.

2018. november 22.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?