Gólyahír: Tóth Gabi babát vár

Az énekesnő a közösségi oldalain jelentette be egy fotó kíséretében.

Óriási örömhírt jelentett be a közösségi oldalain Tóth Gabi: az énekesnő édesanya lesz. Tóth Gabi az utóbbi időben úszik a boldogságban, ugyanis párja, Krausz Gábor nemrég megkérte a kezét. Mint ahogy azt a közösségi oldalain megosztott posztban is írta, ekkor még nem tudták, hogy az énekesnő várandós, viszont már egy ideje rosszullétei voltak, mégis nyugalom öntötte el a lelkét.

Az énekesnő posztjában egy fotót is megosztott, valamint arról is ír, hogy az utóbbi 15 évben nem gondolta volna, hogy vele is megtörténhet ez a csoda, hiszen az orvosok nem sok jóval kecsegtették. De úgy gondolja, meghallgatták az imáit és győzött a kettejük közti szerelem.

Posztjában viszont azt is megemlíti, hogy jelenleg nem tud fellépéseket vállani, hiszen nyugalomra és pihenésre van szüksége, most első számukra a család és a kisbabájuk. Viszont, megígérte, hogy bár egy ideig nem áll színpadra, csodálatos koncertekkel vissza fog térni azokra a helyekre, ahova most nem tud elmenni.

A poszt mellé az énekesnő megosztott egy fotót is, amin párjával egymás kezét fogják és közösen egy kis cipőt tartanak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem is tudom, hol kezdjem... Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg, hiszen az orvosok nem kecsegtettek sok jóval, most mégis győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Szerettem volna, ha tőlem tudjátok meg, hogy egy picike élet cseperedik a szívem alatt. ♥️ Most nyugalomra van szükségem. Vigyáznom kell magamra és a kicsire. Szülők leszünk. Feladtam a reményt, hogy ez valaha megtörténik, de új szerepre hívott minket a sors, amiért végtelenül hálásak vagyunk és amit nagyon meg kell becsülnünk, mert tényleg csoda, hogy lehetőséget kaptunk rá. Éppen ezért most egy darabig nem tudok színpadra lépni. Fokozottan figyelnem kell, pihenni sokat és nyugalomban élni. Megkérem a megrendelők megértését, hogy nekünk ez most a legfontosabb és ígérem, hogy a jövőben csodaszép koncertekkel térek vissza azokra a helyekre, ahova most nem tudok elmenni. Kérem a közönséget arra, hogy próbáljon meg szeretettel gondolni ránk. Most nem fér bele az életünkbe a rossz, csak a szívből jövő jó, a drukk, hogy maradjon velünk ez a kis élet. Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk veletek az örömünket és ti szeretettel álltok majd hozzánk... Köszönjük♥️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

2019. április 28.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó